Polo Ralph Lauren Dunvest og Dunjakke Elmwood

Polo Ralph Lauren Elmwood Dunvest/Dunjakke er den perfekte beklædning til overgangen fra sommer til efterår. Polo Ralph Lauren Dunvest Elmwood giver mulighed for at få efterårssolen samtidig med vesten holder resten af kroppen varm.

Polo Ralph Lauren Elmwood Dunvest og Dunjakke

Læs mere og køb Polo Ralph Lauren Dunvest og Dunjakke her

Elmwood Dunvest fra Polo Ralph Lauren

Elmwood er en lækker dunvest med aftagelig hætte, der lynes af via lynlåsen. Vesten består af 75% dun og 25% fjer, og det er derfor en god ide at vaske vesten i hånden eller sende den på renseri.

Den lækre dunvest fra Polo Ralph Lauren lukkes med lynlås og knappelukning. Knapperne hjælper med at holde vinden ude, så den ikke siver igennem lynlåsen.

Elmwood har to indvendige lommer og to udvendige med klap lukning. Vesten er foret med 60% polymid og 40% bomuld, som gør den varm og blød.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
799,00 DKK799,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Vesten fåes i størrelserne small, medium, large, large og xxlarge i farverne black (sort), portland navy og royal blue (blå).

Ærmerne er med elastiklukning, som ligeledes holder vinden ud af dunvesten.

Elmwood Dunjakke til vinter

I Elmwood familien er dunvesten, men også dunjakken, som begge er designet af Polo Ralph Lauren. Begge har de samme look, men hver deres formål. Dunvesten er perfekt som overgangsjakke fra sommer til efterår, hvor dunjakken er perfekt som vinterjakke.

Hætten på dunjakken kan ligesom dunvesten tages af, hvis det ønskes. Fælles for dem begge er farven i sort, navy og blå med den verdenskendte polospiller i farven rød på venstre bryst.

Prisen ligger i den høje ende, og vi har på RawMode samlede de billigste priser fra anerkendte danske forhandlere af Polo Ralph Lauren, så du kan spare en masse penge på din dunvest eller dunjakke. På RawMode finder du også rabatkoder, som kan give ekstra rabat på dit indkøb. Kig forbi siden Zalando Rabatkode, og vær heldig at finde en aktuel rabatkode.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.