Polo Ralph Lauren Stretch Slimfit Button Down Skjorte Mænd

Polo Ralph Lauren Slimfit skjorter er blevet utrolig populære, og de nye stretch skjorter i forskellige farver giver større bevægelighed og komfort. Slimfit stretch skjorten er ligesom tidligere model med Button Down krave med en kurvet nedre kant.

Polo Ralph Lauren Stretch Slimfit Skjorte Mænd

Læs mere og køb Polo Ralph Lauren Slim Fit skjorte her

Polo Ralph Lauren Stretch Slimfit fåes i seks forskellige farver fra Spring Lime, Optic Blue, Slate/grå, White/hvid, Aegan blue og New Rose med det nye farverige Polo Ralph Lauren Logo.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
799,75 DKK799,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
900,00 DKK900,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Skjorte med Button Down fra Ralph Lauren til Mænd

Den nye Polo Ralph Lauren Stretch Slimfit Skjorte til Mænd er med Button Down krave, som med den kurvede nedre kant giver et lækkert stilrent look. Button Down gør at kraven altid sidder rigtig, og ikke folder sig op i nakken.

Stretch slimfit skjorten er den perfekte fritids- og hverdagsskjorte som kan bruges til alle begivenheder. Skjorten passer perfekt sammen med et par lækre Chino bukser og Sneakers.

Polo Ralph Lauren Skjorte Slim Fit

Slim Fit skjorten fra Polo Ralph Lauren er blevet utrolig populær blandt mænd og kvinder for sin pasform, materiale og design. Skjorten er utrolig behagelig at have på, og giver et stort bevægelighed som ikke fåes hos andre skjorter.

Den nye stretch skjorte har yderligere givet Slim Fit skjorten en større bevægelighed uden at gå på kompromis med komforten eller designet. Skjorten fåes i størrelserne small, medium, large, xlarge og xxlarge til mænd.

Stretch skjorten findes under varernummeret A04WSLBLCMTBD SL BD PPC SP-LONG SL og PO222D081 hos de mest anderkendte danske webshops. Hvis du til sommer skal en tur til Tyskland, er det et lækkert Outlet center i Neumunster, hvor du kan købe skjorter, bukser m.v. fra Ralph Lauren på udsalg og tilbud.

Denne skjorte er perfekt til konfirmations tøj.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.