Regntæt sommerjakke til mænd fra Polo Ralph Lauren

Regntæt sommerjakke til mænd fra Polo Ralph Lauren

Læs mere og køb Polo Ralph Lauren regntæt sommerjakke her

 

Thorpe Anorak er den nyeste regntæt sommerjakke til mænd fra Polo Ralph Lauren med lynlås åbning og hætte med elastik snøre lukning med metalspænde. Polo Ralph Lauren Thorpe Anoark er en klassisk herre jakke, som er perfekt til det danske sommervejr.

Regntæt sommerjakke fra Polo Ralph Lauren

Thrope Anorak til mænd fåes i fire forskellige farver, sort, blå, navy og orange med metal lynlås lukning. Sommerjakken har indvendige lommer, til opbevaring af vigtige genstande og udvendige lommer. Herrejakken har sidelommer og brystlomme med lynlåslukning.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
799,00 DKK799,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Polo Ralph Lauren Thrope Anorak er fremstillet af 100% nylon i sort/polo black, marineblå/aviator navy og blå/sapphire star med lange ærmer. Sommerjakken er vind og regntæt, hvilket gør den perfekt til den danske sommer, hvor vejret til tider skifter.

Foret indvendig er i 100% polyester som er blødt og holder på varmen. Jakken kan vaskes i hånden, og tørres udenfor i det dejlig varme sommervejr.

Thrope Anoarak regntæt herrejakke

Thrope er en klassisk regntæt jakke fra Polo Ralph Lauren, som er perfekt til den danske sommer. Jakken fåes i størrelserne small, medium, large, xlarge og xxlarge.

Ved venstre bryst, hvor lynlåslommen er placeret, er det verdenskendte Polo Ralph Lauren logo broderet. Thrope regntæt jakke kan sættes sammen med alt slags tøj, og passer især godt sammen med de populære slim-fit skjorter til mænd.

Nylon fremstillingen gør at den jakken er vind og regntæt, og desuden er let som en fjer.

Regntæt sommerjakke til mænd fra Polo Ralph Lauren. Thrope er en klassisk regntæt sommerjakke i sort, marineblå og blå, som er perfekt til den danske sommer. Køber du din regntæt jakke hos Zalando, så benyt den nyeste Zalando Rabatkode herfra.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.