Calvin Klein Modern Cotton BH Uden Bøjle & Hipster

Calvin Klein Modern Cotton undertøj BH og Hipster sporty

Læs mere og køb Calvin Klein Modern Cotton her

Calvin Klein Modern Cotton er en sporty BH uden bøjle i åndebart materiale. Calvin Klein Modern Cotton fåes i tre forskellige farver fra gråmeleret, hvid og sort. Den sporty BH er blød og smidig, og fremstillet af bomuld, modal og elastan.

Sproty BH uden bøjle fra Calvin Klein

Modern Cotton fåes i størrelserne small, medium og large, hvor small passer til en bryst omkreds på 58 cm, medium 62 cm og large 70 cm. Calvin Klein BH’en har en bred skulderstrop, som gør den rigtig behagelig at have på, og den brede elastik under brysterne med Calvin Klein teksten giver en optimal komfort.

Calvin Klein har med Modern Cotton skabt en moderigtig BH, som er et must-have for alle kvinder som ønsker en sporty og komfortabel BH. Syningerne i Cotton BH’en er i en mærker kontrast, som giver et virkelig smart look.

Modern Cotton undertøj med BH og hipster

Den sporty BH uden bøjle fåes i enkelt køb, men men kan også købes som sæt med BH og hipster underbukser i samme farver som tidligere nævnt; gråmeleret, hvid og sort. Modern Cotton hipster underbukserne fåes ligeledes i størrelserne small, medium og large.

Hipster underbukserne er utrolig lækre og sidder perfekt. Calvin Klein hipster runder kanten af røven, som giver en lækker fylde effekt, som mange kvinder træner squat for at få, men som hipster underbukserne giver en effekt af.

Calvin Klein Cotton sættet med BH og hipster underbukser er et must-have for kvinder der vil se ekstra sporty ud, og samtidig føle sig komfortabel i et lækkert sæt undertøj uden bøjle.

Calvin Klein Modern Cotton undertøj med BH uden bøjle og Hipster underbukser. Modern Cotton BH & Hipster er sporty og komfortabel i hverdagen og til fitness.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.