Michael Kors Jet Set håndtaske læder – Michael Kors shopping

Michael Kors Jet Set håndtaske er perfekt til hverdag, shopping eller som sommertaske. Jet Set Item shopping tasken fra Michael Kors er i læder med lækre detaljer. Kollektionen Jet Set Item fåes i en stor og lille håndtaske, stor og lille skuldertaske, og en makeup pung. Fælles for kollektionen er at alle tasker er i kvalitetslæder i seks forskellige farver.

Michael Kors Jet Set Item Shopping Skulder Taske

Læs mere og se udvalget af Michael Kors tasker her

Michael Kors er verdenskendt for sine mange prisveninde kollektioner, og de mange berømtheder, som roser hans design til skyerne. Det luksuriøse, stilrene og sporty design beundres af mange mænd og kvinder verden over. Michael Kors designer sko, tasker, kjoler, ure, solbriller, og meget mere.

Michael Kors Jet Set Item læder håndtaske

Michael Kors Jet Set Item Shopping HåndtaskeJet Set Item læder shopping tasken fra Michael Kors fåes i to forskellige størrelser, en stor (HxLxB 29x38x15 cm) og en lille (HxLxB 26x40x11 cm). Udover størrelsen er der ikke meget forskel i designet, udover den lille Jet Set Item er med udvendige lommer på siderne samt lynlås lukning i toppen. Indvendig har begge tasker et stort rum til at fra skolebøger, computer samt små rum til smartphone, nøgler m.v.

På siden af Jet Set Item er et Michael Kors logo i guld påsat, som giver tasken sit helt eget look. Spænderne til de dobbelte håndtag er ligeledes i guld. På siden er et spændevedhæng med Michael Kors logoet.

Jet Set Item håndtasken er perfekt til skole, arbejde, shopping og byture, hvor der er behov for lidt ekstra plads. Håndtasken fåes i seks forskellige farver; Sort/black, Mørke brun/Dark dune, Lysebrun/luggage, Hvid/optic white, Marineblå/navy, Gul/sun yellow, Rød/mandarin red, Blå/heritage blue

Skuldertaske i læder fra Michael Kors

Michael Kors Jet Set SkuldertaskeSkuldertasken er i samme design som håndtasken, men istedet for dobbelt håndtag er skuldertasken med en lækker kæde/læder strop, som kan justeres til dit skulder. Skuldertasken er i kvalitets læder, og fåes i tre forskellige farver; sort/black, brun/brown og sand/peanut.

Indvendig i skuldertasken er to små lommer og et stort rum til din pung, makeup, læbepomade, smartphone, nøgler m.v. Skuldertasken lukkes med lynlås åbning i toppen.

Skuldertasken er perfekt til små begivenheder, hvor du ikke har brug for så meget opbevaring. Skuldertasken har en størrelse på (HxLxB 16x24x5 cm).

Makeup pung fra Michael Kors

Det sidste i serien af Jet Set Item er en pung eller makeup pung, som har tre store rum til alt fra dankort, makeup, smartphone og meget mere. Den midterste lomme er med lynlås til mønter, så de ikke falder ud når du åbner din pung.

MK pung fåes i fire forskellige farver læder; sort/black, marineblå/navy, brun/brown og sand/peanut. Makeup pungen har en størrelse af (HxLxB 10x10x2,5 cm).

Du kan finde Jet Set Item kollektionen ved at søge efter varernummeret; MK151A04J (håndtaske), MK151H03O (skuldertaske) og MK151C00U (makeup pung).

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.