Vipp vasketøjskurv 441 i sort og hvid pulverlakeret

Vipp Vasketøjskurv 441 i dansk design til vasketøj

Læs mere og køb Vipp 441 Vasketøjskurv her

Vasketøjskurv 441 i hvid og sort pulverlakering fra danske Vipp er ikke en almindelig vasketøjskurv. Design og funktionalitet gør Vipp 441 til en central del af badeværelset, hvor det beskidte tøj smides i den todelte inderpose. Dermed kan du sortere tøjet i sort, hvid eller farvede og spare tid på at sortere vasketøjet ved vaskemaskinen.

Vipp 441 vasketøjskurv er i et klassisk design, og en del af den flotte kollektion til badeværelset, bestående af toiletbørste, pedalspand, sæbedispenser m.v. fra Vipp. Vasketøjskurven er fremstillet af den fineste stål i høj kvalitet med lækre gummi detaljer, som gør kurven til vasketøj mere luksuriøs end andre vasketøjskurve.

Vipp Vasketøjskurv 441 i sort og hvid pulverlakering

441 vasketøjskurven er med en todelt inderpose, som gør det nemt at sortere vasketøjet i sort, hvid og farvede. Inderposen kan med jævne mellemrum maskinvaskes på ca. 40°C, hvorefter den hænges ud på tørrestativet.

Låget til Vipp 441 er perfereret med huller, som giver en naturlig luftcirkulation til vasketøjet, og du derfor ikke får en stærk ubehagelig lugt fra kurven.

Vipp vasketøjskurven har kapacitet til 75 liter og har en størrelse på 69cm i højden og 39cm i diameter. Under vasketøjskurven er gummihjul, som skåner gulvet og gør det let at flytte på vasketøjet.

Pris for Vipp 441 Vasketøjskurv tilbud

Prisen for Vipp produkter ligger i den dyre ende, men taget i betragtning i forhold til kvaliteten er prisen fornuftig. Vi har samlede de en oversigt over den billigste pris for den flotte vasketøjskurv, så du kan være heldig at finde den på tilbud eller til den billigste pris.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
799,00 DKK799,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Vasketøjskurv 441 i hvid og sort pulverlakering fra danske Vipp er ikke en almindelig vasketøjskurv. Find billigste pris og tilbud på Vipp 441 vasketøjskurv.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.