Vipp pedalspand i klassisk design og flotte farver

Den flotte Vipp pedalspand kom på det danske marked ved en tilfældighed i den da nyopstartede frisørsalon, som Holger Nielsen og hans hustru Marie Axelsen åbnede i 1939. Holger var metalarbejder og skulle derfor lave alt interiøret i salonnen på den metaldrejebæk han i 1931 købte til fordel for den bil han havde vundet i den lokale lodtrækning. Begejstringen for Vipp pedalspanden var stor blandt salonkunderne, og dette blev starten på den verdenskendte Vipp pedalspand. Vipp pedalspand

Gå direkte til StylePit

Spanden har fået stor anerkendelse igennem tiden, og er i dag et ikon på kvalitet og godt design – og som Holger plejede at sige “Godt design går aldrig af mode”. I november 2009 blev Vipp spanden for alvor anerkendt, da den bliver optaget i arkitektur- og designkollektionen museum MoMA i New York.

Vipp pedalspand til køkken og badeværelse

Siden pedalspanden blev produceret er det eneste face lift det kubbelformede låg og logo. Det flotte retro look har gjort spanden til det hotteste danske design, og dette skyldes ikke mindst pedalspanden, som har indtaget køkkener og badeværelser i hele verden. Vipp kollektionen er dog vokset med tiden, og der er kommet flere produkter som vasketøjskurv, sæbedispenser, toiletbørste og mange flere til familien. Vi har fundet de billigste tilbud og udsalg priser på Vipp 13 pedalspanden her

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
149,75 DKK149,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
299,00 DKK299,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Skaldespanden fåes i forskellige størrelser ( 4 – 30 liter ) og farver ( sort og hvid ) som passer til netop dit køkken og badeværelse. Som noget helt specielt er er Vipp pedalspand 13 special edition yellow fellow produceret i farven gul eller også kaldt Ray of gray.

Spar penge på Vipp tilbud og udsalg?

Kvalitet og pris hænger oftest altid sammen, og det samme hælder for Vipp. De mange flotte produkter som Vipp lægger navn til koster mere end tilsvarerende skraldespande, vasketøjskurv eller toiletbørste, men kvaliteten pedalspanden gør det til en livstidinvestering, og du slipper derfor for at skulle købe en ny skraldespand. Holder du øje med tilbud eller udsalg fra Vipp kan du vente længe på at spare få kroner, og derfor anbefaler vi at gøre investeringen med det samme så du kan have glæde af skraldespanden i længere tid.

Kollektion af Vipp skaldespand, toiletbørste, vasketøjskurv og sæbedispenser

Vipp pedalspand til køkken og badeværelse i forskellige størrelser fra 4 til 30 liter i sort, hvid eller gul. Vipp kollektionen af pedal skraldespand, sæbedispenser, toiletbørste og vasketøjskurve er et stort hit i hele verden, hvor skraldespanden blandt andet har indtaget køkkenet.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.