Muuto Dots – Muuto knage familie i små og store dots

Det er blevet populært at indrette sin bolig i sort og hvide, og ved hjælp af indretningen give boligen en anderledes og moderne stil. Den normalt kedelige entré, som tidligere var med hvide vægge og en kedelig knage række til jakker er med den nye indretning gjort mere spændende og moderne. Muuto Dots Coat Hooks er knager i forskellige farvevarianter og størrelser, som har indtaget de normalt kedelige vægge i boligen.

Muuto the Dots flere størrelser og farver

Se udvalget af Muuto Dots farver og størrelser her

 

Muuto Dots i forskellige størrelser

De smarte knager fra Muuto får udover de forskellige farver også i forskellige størrelser fra lille, medium og stor, og kan sammensættes i en familie af forskellige farver og størrelser af Muuto knager på væggen. Knagerne er ikke kun beregnet til jakker, men kan også bruges som almindelig dekoration i stuen eller til at hænge din taske på. Dette kan som eksempel være en dejlig stor Day Birger Gweneth taske, hvor tasken kan hænges i den store hank.

Gaveæske med fem Muuto Dots

Prisen for de forskellige Muuto knager koster for den lille, mellem og store fra 125,- til 195,- kr., men der er desværre ingen penge at spare ved at købe Muuto gaveæsken med fem dots i forskellige størrelser, indeholende tre små, to mellem og en stor knage i samme farve. Den samlede pris for gaveæsken er ca. 745,- kr. hvor normalprisen ved enkeltvis køb af Dots knager i samme antal som æsken er 725,- kr. I gaveæsken er det heller ikke muligt at sammensætte forskellige farver, da æsken indeholder samme farver.

Dots i forskellige farver

De mange forskellige farver at dots knager gør det simpelt og smart at sammensætte en hvid med en træfarvede på væggen. Dette giver en moderne knage til jakken, og gør den normalt kedelige entré mere åben og imødekommende i hverdagen. Der er ingen grænser for sammensætningen af de forskellige Muuto knup knager, og det er op til personen selv hvor og hvilke knager der skrues op på væggen.

Smarte Muuto Dots knager i forskellige farver og størrelser til garderoben eller dekoration. Muuto Dots coat hooks farver, træ etc. i lille, mellem og stor størrelse

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.