Gweneth Night Sign taske – Day Birger Gweneth taske

Gweneth Night Sign fra Day Birger et Mikkelsen

Se udvalget af Gweneth Night tasker her

Den store taske Gweneth Night fra Day Birger et Mikkelsen gør plads til det mest nødvendige ting der skal med på weekendtur eller andre ærinder. Day Gweneth Night Sign er rummelig og praktisk i en lækker kvalitet, som gør den lækker og elegant at gå rundt med på en shoppingtur. Gweneth Sign tasken fåes i tre forskellige farver grå, navy og sort, med broderinger på stoffet i hjerte formet cirkler. Kvaliteten af tasken er i 96% polyester og 4% spandex og måler 47cm i længden, 45 cm i højden og 15 cm i bredden.. Tasken lukkes i toppen med lynlås, så indholdet i tasken ikke kan ryge ud – vigtige genstanden kan lægges i den indvendige lomme, som også er med lynlås.

Day Birger et Mikkelsen Gweneth tasker

Gweneth serien er ikke blot tasker i forskellige farver og med/uden broderinger – serien indeholder også punge og makeup tasker i samme stilrene design og kvalitet.

Gweneth Pung by Day Birger et MikkelsenDen lille taske kan bruges som pung, makeup taske eller til diverse småting der oftest skal hurtigt op af tasken i forbindelse med indkøb eller opfriskning af makeup.

Den lille Day Birger taske er med lynlåslukning i toppen med en lille lædersnor bundet på låsen. Makeup pungen er i nylon med påsyet logo med Day Birger et Mikkelsen brand navn. Størrelsen er perfekt til makeup eller penge, og kan indeholde eos læbepomade – tasken til kvinder fåes i farverne grå, mørkegrå, navy og sort.

Se udvalget af Day Birger Makeup punge her

Er du ikke så meget til broderinger, fåes skuldertasken i en helt neutral farve model, i farverne grå, mørkegrå og navy.

Day Birger et Mikkelsen Gweneth bagDay’s skuldertaske til kvinder i Gweneth serien ligner Sign modellen, men er uden broderinger. Tasken er i 100% naylon, og måler 55 cm i længden, 43 cm i højden og 15 cm bredden. Skuldertasken er let at have med på shoppingture eller dagligt indkøb, hvor den store taskestørrelse hurtigt bliver en fordel.

Priserne for Gweneth Sign, Makeup pung og neutral bag ligger ikke i den dyre ende, men der alligevel mange penge at spare ved at købe dame taske på udsalg eller tilbud på nettet eller i butikkerne.

Se udvalget af Gweneth Bag her

Sign skuldertasken koster på tilbud 499,75 kr., mens neutral bag koster 299,75 kr. – begge tasker er i One Size. Day Makeup pungen koster på udsalg 124,75 kr. og er ligeledes i One Size model.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.