Hjælp skjorte strygning – Strygebetræk for skjorter

Skjorte strygning hjælp howto

Gå direkte til skjorte strygebetrækket her

Det kan være et stort irritationsmoment at komme hjem med en rigtig fed ny skjorte, som skal skal stryges så den hurtigst muligt, men problemet ligger i hvordan skjorten skal stryges rigtig.

Det kan være bøvlet at stryge en skjorte rigtigt, så skjorte folder og kanterne bliver strøget rigtig i forhold til pasformen. Ironing Man Strygebrætbetræk med hjælpelinjer til strygning af skjorter gør det lettere at stryge skjorten rigtig til en festlig begivenhed.

Howto stryge en skjorte – Hjælpe strygebetræk

På strygebetrækket er hjælpelinjer til hvordan skjorten skal placeres for at få den rigtige strygning. Hjælpelinjerne anviser om skjorten skal lægges på langs eller tværs af strygebrættet, og med skjortekanten op eller ned. Kort fortalt skal kraven vende mod kraven, ærmet mod ærmet og lomme mod lomme, alt efter skjortetypen.

Sådan stryger du skjorten

Linjer skjorte strygning Iironing ManIroning Man strygebetrækket spare dig tid og besvær, når skjorten skal stryges. Betrækkes trækkes ud over strygebrættet, og til spændes med snoren spidsen af brættet, hvorefter din fremtidige strygning bliver let som en leg. Det kan dog være en god ide at stryge betrækket glat efter du har monteret det på strygebrættet, så den bliver helt jævn.

Kort om strygebetrækket for skjorter

Skjorte strygning bliver let og enkelt med hjælpelinjerne på strygebræt betrækket. Stryg skjorterne med de rigtige fold og kanter med hjælpelinjer den anviser krave mod krave. Ironing Man betrækket trækkes over dit eget strygebræts betræk, og til spændes så det sidder fast – Ironing Man kan også istedet for det gamle slidte betræk, og måler 122cm i længden og 38cm i bredden, og lavet af 100% varmefast bomuld med 4mm skum.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.