Oakley solbriller til kvinder – 5 Flotte solbriller

Meteorologerne har givet en kanon prognose til danskerne om en kanon 2014 sommer med sol og varme op til 25 grader. Så det kan være en rigtig god idé at få pusset solbrillerne, eller få købt et par nye flotte solbriller hvis de gamle ikke længere er smarte. Her finder du 5 flotte solbriller til kvinder, som helt sikkert kan inspirere dig til at finde netop din nye sommer solbriller.Oakley Rosa Solbriller til Kvinder

Se udvalget af Oakley solbriller her

Oakley sommer solbriller kollektion til kvinder

Priserne på et par solbriller fra Oakleys nye kollektionen ligger fra 900,- kr. til 1.400,- kr. på udsalg eller tilbud på webshops der handler med kvindetøj.

Se udvalget af Oakley solbriller her

Oakley Solbrille sort model 00234Oakley Garage Rock sort oa344a08eOakley Frogskin LXBackhand solbriller

Se udvalget af Oakley solbriller her

Oakley er kendt for sin høje kvalitet indenfor brille design, og har siden 1975 designet briller og solbriller til topatleter. Materialerne stellet er lavet af er ultra let, hvilket gør du kan bære solbrillerne dagen lang, uden at blive træt i ansigtet.

Oakley “Oakley” solbriller – Mest populær blandt danske kvinder

Solbrillen “Oakley” fra Oakley er blevet båret af mange danske kvinder, og er blevet utrolig populær på sit elegante og moderne udseende. “Oakley” er spækket med den nyeste teknologi indenfor solbriller, og er med teknologien Polarized med minimeret blænde. Plutonite UV-beskyttelse sikre mod UVA/UVB/UVC. Solbrillen fåes i farvevarianterne rosa og rød.

Oakley Rosa Solbriller til Kvinder

Læs mere om “Oakley” her, og se de forskellige farvevarianter

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.