Jetmaster Automatic førsteklasses herreur fra Michael Kors

Jetmaster Automatic Michael Kors Herreur

Se Jetmaster kollektionen her

Det kan være svært at finde et lækkert herreur i førsteklasses design, og advanceret funktioner og detaljer. Michael Kors har med Jetmaster Automatic skabt det ur som alle mænd søger. Designet i Jetmaster Automatisk har urværket i fokus, hvor den maskuline mekaniske funktion kan ses kørerende igennem det ridsfrie krystalglas på forside og bagsiden.

Det som gør Michael Kors Jetmaster speciel er den ikke er forsynet med et batteri, men oplagre energien til urværket igennem dine bevægelser. Når den mekaniske lagring sker via bevægelse optrækkes en fjeder ved hjælp af et spindhjul, som giver energi til at holde Jetmaster kørerende i op til 40 timer.

Jetmaster Automatic blev offentliggjort den. 21. oktober 2014 på Michael Kors offentlige youtube kanal. Prisen i Danmark forventes at være omkring 2.300,- til 3.300,- DKK.

Jetmaster Automatic fra Michael Kors

Navnet på herreuret stammer fra Michael Kors, som ønskede et ur der ikke løb tør for strøm på hans flyveture rundt i verden. Fordi størstedelen af rejserne foregår via luftfarten var det essentielt at inddrage teknik og aerodynamik.

Jet master har derved fået sit slanke og robuste design fra jetflyet, kombineret med luksus, kvalitet og ydeevne. Michael Kors Jetmaster Automatic har endda fået sit eget slogan; “Til manden der altid er på farten, og altid med stil”.

På fronten af Jet master herreuret er selv instrumentbrættet fra et Jetfly inddraget, hvor de klassiske linjer nemt og hurtigt fortæller dig ugedag, dato, måned og klokken.

At Jetmaster er fuldkommen gennemført i sit design ses på kronen, hvor Michael Kors har indgraveret MK logoet. Det mekaniske urværk gør ligeledes at kronen kun kan drejes i en retning, som endnu viser at der er kvalitet i herreuret.

Førsteklasses herreur med rustfri stål armbånd

Problemet med rigtig mange herreuret er låsemekanismen i armbåndet, hvor låsen efter nogle års brug bliver svag i det mekaniske greb, eller der så små begynder at komme støv og snavs i det. Dette har Michael Kors ændret ved at redesigne måden det rustfri stå armbånd lukkes samtidig med komforten er tænkt med i det.

Spænden er med dobbelt trykknapper, som udløser grebet i lænken, hvorved armbåndet åbnes. Spænden griber fast i den tynde stålbånd, som forbinder armbåndet, hvor den på andre uret skal have fat i en lille knop. I spændelåsen har Michael Kors endnu engang fuldendt designet ved at indgravere sit navn i spænden.

Ved siden af kronen er indstillingen for dato og ugedag knapperne til tidtagningen, som begge er med en lækker rød detalje. Jetmaster er vandtæt ned til 5 ATM, hvilket svarer til herreuret er testet til 50 meter, og du behøves derfor ikke være nervøs for regnvejr eller daglige opgaver hvor der er vand i nærheden.

Jetmaster Automatic fra Michael Kors er et førsteklasses herreur til en overkommelig pris. Jetmaster Automatic er med selvoptrækkelig urværk som med bevægelser holder herreuret igang.

Jetmaster fra Michael Kors video

Ønsker du at læse mere eller se de flotte aerodynamiske linjer, er produktsiden hos Michael kors stedet.

Bevægelse holder Jetmaster Automatic MK9011 igang

En af grund idéerne i Jetmaster MK9011 er friheden til at rejse verden rundt, unden at skulle bekymre sig om at uret går i stå. Derfor sørger den indbyggede Automatic for at holde uret kørerende, når blot du sørger for at bevæge dig, hvorved en fjeder i Jetmaster med 40 timers energi holder uret igang.

 

Anmeldelse af Michael Kors MK9011 Chronograph

Vi har været utrolig heldige at få fat i et MK9011 Jetmaster Automatic herreur fra Michael Kors – eftersom det er udsolgt alle steder på nettet. Vi modtog uret med pakkeposten fra Storbritannien, og har efter en uges brug klar til at lave en anmeldelse. Da vi modtog pakken og fik åbnet os ind til det uret blev vi utrolig begejstret for dette UTROLIG lækre herreur. Det første der falder en i øjnene er sekundviseren som næsten flydende løber rundt om ur skiven, samt de mange gennemførte detaljer på uret. På bagsiden er hele urværket synlig igennem det ridsfrie glas, hvor urets små tandhjul og mekanik løber sin gang.

Vi har lavet en lille kollage med billeder af uret. Her kan du endda se størrelsen på uret, sammenhold mod en dansk femmer.

mk9011 jetmaster michael kors size danish coin Ved siden af kronen indstilles de tre af skiverne, hvor måned og dato indstilles på knappen i toppen, og ugedagen på den nederste knap. Den sidste af de fire skiver viser klokken i 24 timer, så du hurtigt kan se om det er kl. 12 aften eller middag.

 

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.

One thought on “Jetmaster Automatic førsteklasses herreur fra Michael Kors

  1. Hold da helt k*** et lækkert ud! – Normalt er jeg ikke typen der går med armbåndsur, men så snart Michael Kors MK9011 kan købes i Danmark skal jeg nok få købt mig dette lækre ur!

    Jeg har søgt rundt efter uret på internettet, og kan kun se den er udsolgt hos Asos.com og Amazon.com 🙁 så kan desværre ikke købe eller hjælpe andre med at få fat i uret.

    Hos Amazon.com kan I finde den Amerikanske priser og evt. se hvornår Jetmaster bliver tilgængelig igen.

    Michael Kors Men’s Automatic Chronograph Jetmaster Stainless Steel Bracelet Watch 45mm Mk9011
    http://www.amazon.com/dp/B00NC9ZGC8/?_encoding=UTF8&tag=nd020-20&linkId=MK9011

Comments are closed.