Polo Ralph Lauren bælter til mænd og kvinder

Polo Ralph Lauren bælter mænd og kvinder

Gå direkte til StylePit

Ralph Lauren grundlage 1967 modeselskabet med polospilleren og tøj-hesten, siden han i en ung alder altid havde elsket mode og måden tøjet kunne designes på.

Polo Ralph Lauren er kendt for sinde klassiske polo-, striktrøjer og accessories som bælter til mænd og kvinder.

Polo Ralph Lauren bælter

Ralph Lauren blev hurtigt et high end-mærke, kendt for den høje kvalitet og pris. Tøjet kunne derfor kun købes i special butikker, som er godkendt, men den stigende nethandel har brudt denne barriere, og Ralph Lauren startede dermed deres egen officelle online forretning, hvor slim-fit skjorter og bælter blev solgt direkte til deres kunder i hele verden.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
149,75 DKK149,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
299,00 DKK299,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Især de flotte Polo Ralph Lauren skjorter har givet tøj-mærket et ekstra skub ind på det danske marked, hvor unge mennesker river tøjet ned fra hylderne. Til de smarte skjorter og poloshirts har Ralph Lauren en stor kollektion af lækre accessories som bælter, parfume, handsker og tasker med mere.

Bælter i ægte læder og nylon fra Ralph Lauren

I kollektionen af Polo Ralph Lauren bælter er et bælte til en hver stil i ægte læder og nylon med stor eller lille spænde. Solid web belt fra Ralph Lauren er især blevet populær hos de danske online tøj butikker, hvor bæltet i nylon og læder i enderne. Den sjove bælte dobbelt-d-ring spænde på Solid Web Belt giver bæltet en klassisk kant.

Et andet populær bælte i kollektionen er Ralph Lauren Polo Player PL med en stor poleret guld-tonet plak bæltespænde med det velkendte polo spiller logo indtryk.

Polo Ralph Lauren bælter i ægte læder og nylon til mænd og kvinder. Bælter i høj kvalitet til sammensætning med Ralph Lauren slim-fit skjorter i et klassisk design.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.