Ilse Jacobsen regn- og vinterjakker til kvinder

Ilse Jacobsen regn- og vinterjakke til kvinder

Gå direkte til StylePit

Ilse Jacobsen vinterjakke til kvinder som overgangs- eller vinterjakke til den danske kolde vinter. De smarte Ilse Jacobsen jakker er behagelige og varme at have på, og fåes i mange forskellige farver med forskellig farvede lynlås i nogle af dem. I denne artikel ser vi på tre forskellige vinterjakker fra Ilse Jacobsen til kvinder, som sælges billigt på udsalg eller tilbud på nettet.

Ilse Jacobsen jakker til kvinder på udsalg og tilbud

Den første vinterjakke Rain07 er den mest populære på Stylepit, som fåes i 12 forskellige farver fra orange, rød, mørkegrøn, marineblå til lilla. Ilse Jacobsen Rain07 er en kombination af en lækker softshell regnjakke med hætte og elastik. Rain07 er med vand- og vindtæt lynlåslukning i frakken og ærmerne, så jakken kan lukke godt til en kold vinterdag. Rain07 regn- / vinterjakken er åndbar, varm og utrolig blød med den indvendige softshell. Længden på kvinde jakken er 81 cm i størrelse 36, hvilket svarer til den cirka går til underlivet. Jakken er i 100% polyester og fåes i rigtig mange forskellige farver.

Vi har fundet de billigste forhandlere af Rain07 på internettet, så du kan se det store udvalg af vinterjakker herunder.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
149,75 DKK149,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
299,00 DKK299,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Ilse Jacobsen vinterjakker til kvinder

Snow05, Rain07 og Rain07B vinterjakke til kvinder

Den næste vinterjakke fra Ilse Jacobsen er Snow05 dunjakke som er den næst mest populære jakke hos Stylepit, og fåes kun i en enkelt sort farve. Snow05 er med rigtig mange lommer ved brystet og livet, som ved hjælp af overlæg med knaplukning kan holdes lukket for sne og regn. Ved lommen i højre side af Snow05 er en lynlåslomme, hvor smartphone og lignende kan gemmes. Kvaliteten er 70% polyester og 30% polyamide, som gør jakken rigtig behagelig og let at have på, samtidig med den holder dig varm på en vinterdag.

Den populære Ilse Jacobsen Rain07 er produceret i en model B, hvor den vind- og vandtætte lyslås har fået en lille kant ved at ændre farven i forhold til farven på jakken. Rain07B fåes i 5 forskellige farver, hvor jakken fåes i eksempelvis sort med en gul lynlås eller marineblå med rød lynlås.

Mangler du et par vinterstøvler, kan du med fordel læse vores artikel om Timerland vinterstøvler til kvinder og mænd eller Ilse Jacobsen gummistøvler på Rawmode.dk

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.