Nike free 5.0 løbesko til mænd og kvinder – Nike free 5.0 iD

Nike har med sin kollektion af Free 5.0 løbesko til mænd og kvinder fået stor success, og har netop opdaterede kollektionen med en 2014 model, som har fået endnu et skub hvad angår komfort, design og vægt. Den nye Nike Free 5.0 2014 model har fået et løft i designet med en hvid hæl, som ligesom tidligere model er med mulighed for at træde hælen ned uden at skade kondiskoen.

Nike free 5.0 løbesko til mænd og kvinder

Gå direkte til StylePit

 Nike Free 5.0 løbeskoen bliver dagligt brugt af både mænd og kvinder som en behagelig hverdags sko der både støtter og skåner foden i den daglige kunnen.

Nike free 5.0 løbesko 2014 model til mænd og kvinder

Som tidligere nævnt er free modellen så populær at Nike valgte at udgive en 2014 kollektion til mænd og kvinder. Nike free 5.0 koster vejledende omkring 900,- kr. i de lokale sko butikker, men der kan være mange penge at spare ved at søge rundt efter tilbud og udsalg på internettet. Derfor har vi samlede en liste over de førerende netbutikker som forhandler Nike løbesko, og hvor du kan være heldig at gøre en god handel.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
749,75 DKK749,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
933,00 DKK933,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Da Nike Free kollektionen blev lanceret var fokus primær at give ejeren af løbeskoen en fornemmelse at løbe i bare fødder, uden at gå på kompromis med bevægeligheden, dæmpningen og ikke mindst støtten af foden.

Design din egen Nike Free 5.0 iD løbesko

Det er ikke særlig længe siden Nike gjorde det muligt at designe sin egen Nike løbesko ud fra deres eksisterende kollektioner Nike Air Max, Free, Roshe Run og Blazer.

Nike Free iD til mænd og kvinder

Design din egen Nike free 5.0 iD her

Som du sikkert har bemærket er det første billede af Nike free løbeskoen ændret farve. Dette har vi selv valgt at gøre ved “design din egen nike free 5.0 iD løbesko” på Nikes hjemmeside. Ved at designe din egen Nike løbesko eller fodboldstøvler får du en sko eller fodboldstøvle med dit personlige præg, så de ikke ligner alle de andre og så du hurtig selv kan genkende dem i omklædningsrummet til træningen.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
1.300,00 DKK1.300,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.500,00 DKK1.500,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
2.700,00 DKK2.700,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Prisen for en Nike iD fodboldstøvle eller løbesko er ikke voldsomt dyr i forhold til de vejledende priser og glæden af en sko eller fodboldstøvle i dit eget design. Leveringen af din egen designed sko sker indenfor 4 uger, da Nike skal nå at producere skoen efter netop det design du har lavet på hjemmesiden.

Kort opsummering af Free 5.0 2014 fra Nike til mænd og kvinder

  • Fleksibel – Med de special udskåret sekskanter i ydersålen er løbeskoen utrolig flexibel, og giver fornemmelsen af barfoden.
  • Åndbar og konfortabel – Den let vævede Mesh på ovendelen gør det nemt for foden at ånde og ventilere, så du ikke får en sur lugt efter en hel dags brug.

Nike free 5.0 løbesko til mænd & kvinder for enten løb eller hverdagsbrug i flot design. Læs om den nye Nike free 5.0 2014 edition eller design selv Nike iD sko. Det er ikke at anbefale at bruge løbeskoen til vinteren, og vi anbefaler derfor du læser om Timberland vinterstøvler.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.