Komono ure til herre – Billig og stilrent herreur fra Komono

Komono er et minimalistisk og stilrent herreur fremstillet af gode materialer til en overskuelig pris. Kollektionen af Komono ure er blevet populære indenfor serien Magnus, The One Black, Winston og Fat Wizard, som hver har forskellige størrelser af urskiver fra 39-46 millimeter.

Komono Ure

Gå direkte til StylePit

Det Japanske urværket og stilrene urskive i Komono herreurene giver en præcis visning af klokken, samtidig med uret sidder behageligt om håndledet. Udover kollektionen af ure laver Komono også solbriller og ure til kvinder og mænd.

Komono ure til herre i serien Magnus og The Black

Især serien Magnus og The black fra Komono er bestsellerne blandt forhandler på internettet, og sælges med urremme i glat brun og sort læder. Det unikke kendetegn for Konomo er firetallet som er udskiftet med brand loget ud foran ur indstillingen.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
149,75 DKK149,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
299,00 DKK299,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Anskaffelsen af herreuret er ikke den store udskrift på dankortet, og de fleste af urene kan købes på internettet til ca. 699,- kr., og med lidt held kan du finde uret på udsalg eller tilbud.

Komono Magnus ure i flere farver

Magnus urserien er spækket med ure i flere forskellige farver urskive og urrem til en hver smag eller anledning. Det stilrene design af Magnusgiver en urskive med traditionelle numeriske analog visning af klokken med en rød sekund og brune minut og time visere. Herunder ser du The Magnus (sort) og Magnus (brun), sammensat med afslappede og casual tøj stil. Urskiven i mineralglas har en diameter på 46mm og en tykkelse af 12mm.

Komono magnus herreur

Ønsker du at læse mere om Magnus serien kan du klikke på billedet ovenover, og komme direkte til beskrivelsen af uret. Komono har netop lanceret en ny urserie ved navn The Black, som der desværre ikke er mange informationer omkring endnu udover produktbilleder – og på nuværende tidspunkt ligner The Black meget Magnus, og den eneste forskel er en cirkel på minut og time viserne ved midten af urskiven.

Komono ure til herre i stilrent casual design i serien Magnus, The Black og Winston med 46mm urskiver. Komodo herreure i mange farver med læder urrem og metal hus til urskiven mineralglas. Leder du efter en gave til kæresten, så læs artiklen om Michael Kors dameure.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.