Michael Kors Blair armbåndsur – Michael Kors dameure

Michael Kors er blandt verdens bedste modedesignere, og har i mere end 30 år været en stor del af det amerikanske jetset miljø. Et af kendetegnene for Michael Kort ure er den geniale måde at binde forskellige materialer og farver

Michael Kors Blair dame armbåndsur

Gå direkte til StylePit

Kollektionen af dameure fra Michael Kors strækker sig bredt fra sølv til roséguld med eller uden cz-sten rundt om urskiven. Et af de mest populære dameure er Quartz, Parker Glitz og Blair som er en Michael Kors kollektion af sort, sølv og roseguld.

Michael Kors dameur i roséguld

Roséguld er den nye trend indenfor dameure, som kan sammensættes med måde fint og hverdags tøj. Michael Kors Roséguld ure udstråler et ekslusivt design med visning af klokken i nummerisk eller romerisk tal, og med funktioner som kronefgraf og datovisning på de små urskiver. Størstedelen af alle dameurene er vandtætte, så de kan bruges til badning og snorkeldykning. Kors urene er vandtætte helt ned ned til 10 ATM svarerende til ca. 100 meter, dog anbefales det at uret ikke bruges til trykluftsdykning.

Vi har samlet priserne fra de mest populære MK dameure, og vil løbende holde priserne opdateret. Du kan se kollektionen af dametasker og sko her.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
149,75 DKK149,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
299,00 DKK299,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

De vejledende priser for dameure af Michael Kors ligger på 2-3.000,- kr. – og dette gælder også for roséguld urene. Er du intresseret i den nyeste kollektion fra Michael Kors kan du besøge deres hjemmeside, hvor du udover de flotte dameure finder håndtasker, sko og smykker.

Michael Kors Blair armbåndsur

Blair armbåndsuret er et af de mest solgte dameure hos Nelly.com i både sølv og roséguld. MK Blair leveres i onesize, hvilket gør du måske skal forbi en urhandler for at få fjernet et armbåndled eller to, så uret passer til netop dit håndled.

Michael Kors Blair Roseguld

 

Blair dameur i roséguld og sølv er med nummerisk visning af klokken for hver anden time, og dermed er det kun 2-4-6-8-9-10-12 som er synlig – de andre tider er indikeret med en fin streg. Rundt om urskiven er flotte gnistrende cz-sten. Michael Kors populære dameur i sølv og roséguld med gnistrende cz-sten rundt om urskiven med nummeriske tal. Det populære Michael Kors Blair dameur roséguld og sølv kan sammensættes med hverdags- og fint tøj til alle anledninger.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.