Timberland ure til herre i læder som Timberland støvler

Timberland ure til herre i læder som Timberland støvler

Se udvalget af Timerland ure her

Timberland er kendt for de flotte og behagelige vinterstøvler til mænd og kvinder, men udover støvlerne har Timberland ure i mange forskellige designs med lækre læder remme af samme kvalitet som støvlerne. Vi har derfor valgt at skrive en artikel om de flotte herreure fra Timberland i kombination med vinterstøvlerne snart skal frem, og vinterstilen derfor kan kombineres med et flot herreur rundt om håndledet.

Kronograf og Campton herreur med læderrem

De ure som fremgår af billedet er til venstre Campton og til højre Kronograf i lyse brun læder af samme kvalitet som Timberland vinterstølver. Campton er med analog urviser i rustfri stål og vandtæt ned til 10 atm med visning af datoen. Herreuret findes i tre forskellige typer urskiver og læder rimme, hvor den mest solgte på Zalando er brun med hvid urskive. De to andre er brun med crem urskive, hvor den tredje er sort med sort urskive.

Timerland ure til herre er utrolig robust og maskulin i sit design, som det let at kombinere uret med alt salgs tøj en hver begivenhed. Armbåndsuret Kronograf er som tildigere skrevet vandtæt til 10 atm hvilket cirka svarer til 100 meter, og du skal derfor ikke være nervøs for at skulle passe på uret.

Campton sælges desværre ikke hos Zalando, men direkte hos Timberland. Campton er efter vores mening det mest stilede ur i 2014 kollektionen, og indeholder rigtig mange funktioner som ikke bare gør uret til et almindelig herreur, men istedet en switcher kniv med urskive med kompasretning samt datovisning.

Timberland ure til trendy og casual stil

De flotte Timberland ure  passer til en hver stil, om det er trendy eller casual kan du uden problemer rulle ærmerne op, og imponere mænd og kvinder omkring dig med det stilede herreur fra Timberland. De primære farver Timberland ure kommer i passer til kollektionen af støvler, som ses herunder.

Timberland vinterstøvler til mænd og kvinder

 

Ønsker du at købe vinterstøvler, så har vi samlede de billigste priser her:

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
1.124,25 DKK1.124,25 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.189,75 DKK1.189,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.666,70 DKK1.666,70 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Timberland ure i samme robuste og gode kvalitet som vinterstøvlerne. Imponerende herreur til trendy og casual stil fra Timerland med analog urskive og dato viser.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.