Timberland vinterstøvler til mænd og kvinder

Timberland vinterstøvler til mænd og kvinder er ikke blot behagelige og varme at gå i. Vinterstøvlerne fra Timberland er designet til den nyeste mode, og kan derfor bruges til alt slags tøj på en kold vinterdag. Støvlerne er kendt for at ligne en klassisk vandrestøvle, men Timberland har givet vinterstøvlerne deres helt eget præg.

Timberland vinterstøvler til mænd og kvinder

Gå direkte til Eshoes

Prisen for Timberland vinterstøvler ligger omkring 1.300,- kr. for både mænd og kvinder, men hvis du er finder fodtøjet på tilbud kan der være rigtig mange penge at spare. Vi har derfor samlede priserne fra populære netbutikker som forhandler Timberland støvler. Priserne vil løbende blive automatisk opdateret, så du hurtigt finder frem til det billigste udsalg af Timberland.

Timberland vinterstøvler til kvinder på udsalg

Har du længe gået og drømt om et par lækre Timberland vinterstøvler, så har vi samlet en liste over de billigste priser på støvlerne herunder og holder dagligt øje med om de kommer på udsalg. De mest populære vinterstøvler til kvinder er lange snørestøvler eller ankelstøvler.

Herunder finder du de billigste priser på Timberland Rust støvle til kvinder.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
1.124,25 DKK1.124,25 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.189,75 DKK1.189,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.666,70 DKK1.666,70 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Du finder et stort udvalg af Timberland støvler ved de ovenstående netbutikker, og Rust støvlen er kun en vejledende eksempel på det billigste sted at handle.

Vinterstøvler til mænd fra Timberland

Timberland til mænd er ikke kun en vinterstøvle, men en støvle som bliver bruges hele året rundt fordi den er behagelig og smart at have på. Støvlerne bliver hvert år revet væk fra hylderne når den danske vinter så småt banker på døren, da der med sikkerhed vil blive udsolgt af vinterstøvlen på et tidspunkt.

Timberland Premium boot billigt her.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
799,75 DKK799,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Det er vigtigt at alle støvler bliver behandlet med en anbefalet imprægnering, for at forlænge levetiden på støvlen og samtidig gør den modstanddygtig overfor det hårde vintervejr med regn og sne. Til Timberland støvlerne findes et specielt fremstillet produkt til netop støvlerne, som købes direkte ved ovenstående netbutikker eller hos din lokale skobutik. Og skulle du være så uheldig at dine støvler skulle have taget skade, kan Timberland nubuck renseskum måske hjælpe på plamager fra sne, salg eller vand.

Historien bag Timberland støvle mærket

Timerland mærket er oprindeligt fra den amerikanske østkyst, og har eksisteret siden 1918 med hovedsæde i Boston siden tidernes morgen. Populariteten hos Timberland kom for allerføste gang med kollektionen af vandtætte Yellow Boot læderstøvler, som velegnede sig som vandrestøvler til vildmarken og hverdagen. Udover støvler producere Timberland i dag også tøj, ure og andet accessories til både mænd og kvinder.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.