Populære underbukser til mænd – Gave idé til ham

Underbukser er blevet en vigtig del af moden for både mænd og kvinder, og selvom undertøjet ikke bliver vist frem som en t-shirt eller jakke gør, så er et par dyre underbukser ikke noget problem så længe de er populære. Tight er de mest populære underbukser hos mænd, og fåes i mange forskellige mærker og designs. Tidligere har JBS, Björn Borg mv. været populære, men de seneste par år er de dyre tøj mærker kommet med på undertøjsmode.

Populære underbukser til mænd

Gå direkte til Kaufmann

Vi vil se på de mest populære underbukser til mænd, og finde det billigste sted at handle på nettet. De mest populære på nuværende tidspunkt er Tiger of sweden og Polo Ralph Lauren, som med sin bredde elastik er påtrykt med sit brand navn.

Populære underbukser fra Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren er med sin nye kollektion af skjorter, hvor polospilleren er blevet farvelagt i forskellige farver blevet populær hos både mænd og kvinder. Ralph Lauren slim fit skjorten til mænd bliver revet væk fra hylderne, og det samme gør de flotte underbukser med påtrykt brandnavn på elastikken og polospilleren på det ene lår.

Her finder du det billigste sted at handle Polo Ralph Lauren underbukser.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
199,29 DKK199,29 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
399,75 DKK399,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Trunks underbukserne laves i forskellige farver med forskellig farvede logo og tekst i 95% bomuld og 5% elastan. Du finder et stort udvalg af underbukser i Ralph Lauren i både enkeltvis og i pakker á 3 stk.

Tiger of Sweden tights underbukser til mænd

Tiger of Sweden er som Ralph Lauren kendt for sin store kollektion af modetøj til mænd og kvinder, og er har ligeledes lavet deres egen kollektion af undertøj. Til forskel fra Ralph Lauren er Tiger of Sweden underbukser uden logo, men stadig med brandnavn påtrykt på elastikken. Du finder et stort udvalg af underbukser i forskellige farver med bred eller smal elastik.

Vi har samlet et udvalg af de billigste sted at handle Tiger of Sweden undertøj her.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
199,80 DKK199,80 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Tight underbukserne er lavet i 95% bomuld og 5% elastan, og købes i både enkeltvis og i pakker á 2 og 3 stk. Der ventes en ny vinterkollektion af underbukser fra Tiger of sweden, som gerne skulle være ude inden jul, så det kan komme under juletræet som en gave til ham. Populære underbukser til mænd i kendte mærker som Polo Ralph Lauren, Tiger of sweden og mange flere. Flotte underbukser til din næste gave idé til ham.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.