Lækker slim fit skjorte fra Ralph Lauren til mænd

Ralph Lauren er kendt for sin Polo kollektion, hvor han kombinere lækkert design med en klassisk afslappede stil. Det ikoniske logo med Polospilleren er kendt verden over, og rigtig mange går dagligt i en polo, skjorte eller andet stykke tøj fra Ralph Lauren.

Polo Ralph Lauren Slim Fit skjorte

Gå direkte til StylePit

Det seneste skud fra stammen i Polo kollektionen er de lækre Ralph Lauren slim skjorte, hvor den klassiske polospiller nu har fået farver istedet for den tradtionelle sorte polospiller.

Polo Ralph Lauren Slim Fit skjorte

Den nye slim fit skjorte er spækket med et hav af små lækre detaljer, som gør den til en favorit blandt rigtig mange unge og ældre herre. Der er blandt andet et v-snit i bunden af skjorten, som giver skjorten et frisk og nyt udseende, samt button-down flip hvor kraven knappes fast.

Slim fit skjorten er i 100% bomuld, og med broderet logo ved venstre bryst.

Læser man anmeldelserne på Ralph Lauren Slim fit skjorte, får den stor anerkendelse og positive kommentar for sin lækre kvalitet og mange detaljer. En af kommentarerne på Zalando er blandt andet at kvaliteten og pasformen er fortruffen.

Billigste sted at købe Ralph Lauren skjorte

På nettet findes der rigtig mange forhandlere af Ralph Lauren, og vi har derfor valgt at fremvise det billigste sted at købe den flotte slim fit skjorte. Skjorte modellen hedder A04WSL3PC9697 / Slim Fit 3bd Ppc Gus Spt, og er den mest solgte skjorte.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
799,75 DKK799,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
900,00 DKK900,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Slim Fit Skjorte Ralph Lauren Polo
Lækker slim fit skjorte fra Ralph Lauren med lækre detalier som v-snit i bunden og button-down flip. Slim fit skjorten er med broderet Polo Ralph Lauren logo i farver. Som det ses på billedet til højre giver button-down flip en lækker detalje som giver skjorten et klassisk og stilrent udseende. Det flotte broderet logo i farver af polospilleren giver den klassiske hvide skjorte et pift i forhold til traditionelle hvide skjorter.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.