Ralph Lauren skjorter og polo shirts

Den amerikanske designer Ralph Lauren er anerkendt for sit high-class og stilbeviste design til mænd og kvinder indenfor skjorter, polo shirts og kjoler til mænd og kvinder. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten af designer tøjet, og løbende bliver der lanceret nye designs.

Ralph Lauren

Stort udvalg af skjorter og poloer fra Ralph Lauren

Hos Zalando finder du et stort udvalg af Ralph Lauren til herre og damper med kollektioner indenfor Polo, Denim, Blue Label og Lauren.

Stort udvalg af skjorter og poloer fra Ralph Lauren

Det klasiske logo med en amerikansk polospiller har gjort Ralph Lauren eksklusiv med flotte designs indenfor skjorter og poloer til mænd, og kjoler til kvinder. Det klassiske design blandet Denim, har gjort Ralph Lauren populær blandt den yngre målgruppe, hvor skjorter og poloer let kan sammensættes med andre outfits.

Ralph er manden bag det populære high-class mærke started i 1967 med at design slips, men kollektionen er sidenhen blevet udvidet med sko, parfumer, accessories samt det store udvalg af populære Ralph Lauren skjorte og polo. Designeren Ralph Lauren er kendt for ikke at gå på kompromis med kvaliteten, hvilket gør hans kollektioner behagelige at have på til dagligt.

Polo Slim Fit skjorte

Polo Ralph Lauren Slim Fit SkjorteIsær den nye kollektion af Slim Fit skjorter er blevet populær blandt mange mænd, da den ligner en traditionel skjorte men med stor forskel i kvaliteten og designet. Den nye Polo Slim Fit skjorte er med et lille v-snit u bunden, som bryder den ellers traditionelle kedelige lige kant på. Også logoet har fået en designændring, hvor den tidligere var sort er logoet nu i farver med brun hest og en polospiller i rød trøje med blå hat. Kvaliteten er 100% bomuld, og fåes i flere forskellige farver.

Ralph Lauren er med sin nye kollektion af skjorter, polo shirts, shorts og kjoler til herre og damer blevet revet væk fra hylderne. Logoet med polospilleren i farver har givet tøjet et nyt pift. Hold øje med udsalget på Polo Ralph Lauren, da det ikke er muligt at benytte en rabatkode fra stylepit.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.