Only buksedragt til kvinder – Only Jumpsuits

Som vi tidligere har omtalt er buksedragter blevet sommerens store hit, og rigtig mange kvinder vælger at iklæde sig en moderne og behagelig buksedragt fra mærker som Modström, Only, Malene Birger, Pieces og mange flere. Især Only er med sin flotte buksedragt model og billige pris blevet en favorit hos mange kvinder.

Se udvalget af Only buksedragt her

Troma buksedragt fra OnlyNansy buksedragt fra Only

Vi gennemgår tre gode grunde til hvorfor netop Only er en perfekt buksedragt.

Super billig buksedragt fra Only

Den gennemsnitlige pris for en buksedragt fra enten Modström, Pieces, eller Malene Birger er omkring 500 kr., hvor du ved at vælge Only får en buksedragt i samme kvalitet til en meget billigere pris. Onlys billige pris gør en gennemsnitlig buksedragt til kvinder koster 250 kr, hvilket gør du kan få to dragter for en dragts pris. Vi har valgt at samle priserne fra anerkendte webshops med salg af modetøj til kvinder, for at finde det billigste sted at købe en Only jumpsuit i modellen ESTELLE.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
149,75 DKK149,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
299,00 DKK299,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

* Priserne bliver løbende automatisk opdateret, således der altid vil blive henvist til det billigste sted at handle modetøj. Artiklen indeholder Affiliate link.

Sommer buksedragt til kvinder

Estelle er en billig sommerbuksedragt fra Only uden ærmer og med bukseben der går til overkanten af lårene. I kollektionen er kendte navne som Lakol også utrolig populær og behagelig med en varm sommerdag. Herunder er et udsnit af de omtalte dragter til kvinder, som udover at være perfekt til sommervejret også giver et dejligt sommerlook.

Estella sommer buksedragt til kvinderOnly Lokal Jumpsuit

Som vist på billederne er farverne og motiverne på Only buksedragterne perfekt til sommeren 2014, hvor de lyse farver og stilrene design gør dragten til en behagelig påklædning i hverdagen. Er du interesseret i en højere prisklasse kan vi anbefale en buksedragt fra Modström til kvinder.

Flot og billig buksedragt fra Only i 2014 sommerkollektion til kvinder. Flotte buksedragt modeller fra Only ved navn Estella, Lokol og Troma. Besøg vores Stylepit rabatkode side, og spare penge på din Only Jumpsuits.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.