Polo Ralph Lauren Skjorte til kvinder

Den tidligere omtalte Ralph Lauren slim fit skjorte til mænd har haft stor succes, og rigtig mange kvinder har spurgt til om skjorten også fandtes i en kvindelige model. De mange forespørgsler kræver derfor sin helt egen omtale, og vi har fundet frem til det billigste sted at handle Ralph Lauren Slim-fit skjorte model til kvinder.

polo-ralph-lauren-slim-skjorte-kvinder

Gå direkte til StylePit

Ligesom Slim-fit modellen til mænd er skjorten den nyeste model med det nye logo i farver.

Polo Ralph Lauren slim fit skjorte til kvinder

Den lækre slim fit skjorte til kvinder findes i skrivende stund i fem forskellige farver, hvor de to mest populære farver er BSR BLUE og BSR WHITE i modellen Fit Oxford. Polo skjorten i blå og hvid har et klassisk stilrent design, som med det lille farvede Polo Ralph Lauren logo ved brystet giver skjorten et exclusiv og anderledes udseende.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
799,00 DKK799,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Skjorten er fremstillet af 100% bomuld med samme v-snit i bunden, som på herre modellen af Ralph Lauren slim fit. Ved skjortekraven er knapper til button-down flip der sørger for at holde kraven fast. På online mode butikker får slim fit polo shirt topkarakter til både hverdags og fint brug.

Lækker polo skjorte til hverdagsbrug

Ralph Lauren laver ikke kun flotte skjorter til kvinder. Du finder også et stort udvalg af flotte tasker, bælter, kjoler, cardigan og mange flere. På alle produkterne finder du den velkendte polospiller, som enten diskredt er placeret ved brystet, eller som på populære polo t-shirt bliver forstørret, så den er mere fremtrædende. Polospilleren har haft mange forskellige ensfarvede designs, og er først her for nyligt blevet farvelagt med forskellige farver, som har gjort produkterne populær blandt mange unge.

Polo Ralph Lauren skjorte til kvinder i flot design med det velkendte logo i forskellige farver. Find populære Ralph Lauren slim polo skorter her til billige penge.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.