Flotte buksedragter fra Modström – Billige Modström dragter

Buksedragter er sommerens hit blandt kvinder, hvilket bestemt ikke er uden nogen god grund. De smarte buksedragter er en sammensætning af bukser og bluse, som er utrolig behagelige at have på, og som kan brugtes i hverdagen og til fest. Vi har fundet tre flotte buksedragter fra Modström til sommerens inspiration. Søger du en billige Modström buksedragter kan du med fordel læse mere her.

Modeström buksedrager til kvinder

 

Se flere Modström buksedragter her

Det danske selskab Modström blev etableret i 2004, og har sidenhen blevet utrolig populær på sin nyskabende modetendenser. Holdet bag Modström består af designere med stor erfaringen indenfor branchen, som sammen stor får de store lanceringer af f.eks. buksedragter. Udseendet er meget kvindeligt, men med små detaljer af et råt touch som giver tøjet en moderne kant.

Flotte Modström buksedragter til kvinder

Vi har valgt at se på tre forskellige dragter, som bliver et sikkert hit til sommer.

Modström Timmi buksedragt

Timmi er en flot og enkelt buksedragt fra Modström som fåes i farverne gråmeleret, sort og navy. Dragten er med åbning i ryggen, som lukkes med en enkelt knap, så der stadigvæk vil være en lille åbning ind til ryggen. Timmi er lavet af 95% rayon med 5% spandex tilsat, så buksedragten kan strækkes lidt. Timmi koster normalt vejledende 599,75 kr, men kan købes på udsalg hos StylePit til 399,75 kr.

Modstrom klara buksedragt

Den sommerlige buksedragt med korte ærmer fra Modström Karla er med lynlås lukning i ryggen, som lynes helt op til nakken. Dragten er lavet af 100% polyester, og snøres ind ved taljen, så dragten får en rigtig flot figur. Karla fåes i farverne sort og navy, og kan bruges til alle begivenheder. Karla koster vejledende 699,75 kr, men kan købes på udsalg gis StylePit til 559,80 kr.

Modstrom Shira buksedragt

Den flotte Modström buksedragt Shira er med sine små detaljer en rigtig sommer dragt. På de korte ærmer er der ved skulderen tilføjet en hvid detalje, som giver skulderne et ekstra løft. Ryggen af dragten er med V åbning, og lukkes med et lille stykke hvidt stof med velco lukning. Shira koster vejledende 699,75 kr, og kan ligesom de andre dragter købes på udsalg. Prisen for Shira er på udsag 559,80 kr.

En ekstra sommer buksedragt

Vi havde lovet inspiration til tre Modström buksedragter, men der blev heldigvis plads til en ekstra, som er blevet omtalt tidligere. Denne model er i stedet for lange bukser en dragt med shorts.

Modstrom klara short buksedragt

Se flere Modström buksedragter her

Karla buksedragten laves nemlig i to forskellige varianter, hvor den ene er med lange bukser og den anden med korte shorts. Der er ikke nogen større forskel på Modström Karla Shorts buksedragt og den med langbukser. Short er selvfølgelig mere henvendt til sommeren, hvor det godt kan blive varmt at have langbukser på. Karla Shorts koster på udsalg 479,80 kr.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.