Udsalg Peter Kaiser sko – Billige Peter Kaiser til kvinder

De meget efterspurgte sko fra Peter Kaiser er prismæssig lige så høje som kvaliteten. Du kan dog være rigtig heldig at finde Peter Kaiser sko på udsalg med besparelser på helt op til 20% af den vejledende pris. Produktionen og designet af de flotte sko går historisk helt tilbage til år 1838, hvor den første kvinde sko blev produceret med tysk kvalitet i et klassisk design og et strejf af luksus.

Peter Kaiser Kvinde Sko Tilbud

Se udvalget af Peter Kaiser her

Salget af den populære sko er ikke stort i Danmark, men vi har fundet frem til to forhandlere i Danmark, som sælger et stor udvalg af de flotte sko til billige udsalgspriser.

Peter Kaiser sko udsalg hos Spartoo.dk

Hos Spartoo.dk finder du et stort udvalg af sandaler, pumps, højhælede og peep-toes på udsalg med besparelser op til 20%, og du kan endda spare endnu flere penge ved at registere dig som VIP medlem. Som Spartoo.dk VIP medlem modtager du en rabatkode på 75 kr., de nyeste varer pr. e-mail samt 300 bonuspoint. Det store udvalg af 67 forskellige Kaiser sko indeholder modeller som Herdi, Pallau, Dorika, Lidora, Dixi samt mange flere modeller og farver.

peter-kaiser-pallau-highheelspeter-kaiser-herdi-highheels

De flotte Herdi pumps model koster vejledende 1.130,- kr. og kan hos Spartoo.dk købes på udsalg til 904,- kr, hvilket er en rabat på 20%. Herdi modellen laves i fem forskellige farvevarianter; blå, pink, sort, beige og Noir Suede Nuba Ruga. Hælen på den flotte højhælede pumps sko er 10 centimeter.

Stort udvalg af Kaiser pumps hos Zalando.dk

Det store udvalg af Peter Kaiser hos Zalando.dk er på 150 forskellige modeller, hvor cirka en tredjedel er på tilbud med store besparelser. På siden finder du modeller som Herdi, Kimana, Malia, Samos og mange flere i forskellige farvevarianter og størrelser.

Peter Kaiser Samos peep-toes

Blandt det store udvalg af sko finder du Samos, som er en klassisk højhælede sko med spids hæl med en pæn sløjfe ved tåspidsen. Peter Kaiser Samos lukkes i hælen med lynlås, så skoen sidder stabil på foden, og ikke risikere at falder af. Højden på hælen er 8 centimeter, og skoen koster vejledende 1.295,- kr. og er desværre ikke kommet på tilbud endnu.

Stort udvalg af flotte Peter Kaiser sko til kvinder med store rabatter på udsalg. Billige Peter Kaiser Herdi, Samos samt sandaler, pumps, højhælede og peep. Se de nyeste kollektioner her.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.