Flotte sommerjakker fra Vero Moda – Vero Moda Jakke

Den danske sommer nærmer sig, hvor temperaturerne bliver højrere og vejret mere solrigt. Vinterjakken er måske allerede blevet pakket sammen, og hængt ind i klædeskabet til erstatning for din gamle sommerjakke fra sidste sommer. Hvis du trænger til en ny sommerjakke kan du her finde inspiration fra tre flotte Vero Moda jakker. Vero Moda har designet flotte jakker med print og farver, som er mode tendensen denne sommer.

vero moda winslet parka jakke

Se udvalget af Vero Moda jakker her

Winslet 3/4 parka er en flot softshell jakke fra Vero Moda i farverne mærke sandfarvet og navy med flotte detalier som farvede lynlås i lysegrøn og pink. I hætten er snøren i samme farve, og jakken er lavet af 100% bomuld. Parka går til lidt under lysken, og er med udvendige lommer i højre og venstre side. Jakken er med indbundet talje, som giver en flot figur til de kvinder som bære jakken. Prisen for denne flotte sommerjakke er på udsalg 399,80 kr hos smartgirl.

vero moda vibe zebra 3/4 jacke jakke

Er du mere til en sommerjakke med print, er Vibe Zebra 3/4 Jacke fra Vero Moda en jakke for dig. Vibe Zebra er produceret i 77% polyester og 23% bomuld, med print fra en Zebra. På siden af jakken er lommer til mobiltelefon, nøgler m.v. På udsalg koster Vibe Zebra 479,80 kr. hos smartgirl.

vero moda oria forest ls blaze

Se udvalget af Vero Moda jakker her

Oria Forest fra Vero Moda er en blazer, som kan anvendes som sommerjakke over en pæn sommerkjole. Ora Forest er lavet 100% viscose, med print af månesten som giver et flot og trendy look på blazeren. På siden af blazeren er lommer til nøgler, mobiltelefon, m.v. Oria koster på tilbud 319,80 kr. hos smartgirl.

Bemærk: At smartgirl har ændret navn til StylePit, og indeholder nu tøj til både kvinder, mænd og børn indenfor hverdags- og sportstøj.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.