Nike Air Max wmns th sneakers – Nike air max Thea

Nike sneakers er blevet populær modesko som både kvinder og mænd bruger i hverdagen. Nike  Air Max WMNS Thea modellen er i familie med Air max, og populær blandt mange kvinder. Modellen henvender sig til kvinder da den er gjort lettere og mere feminin. Air Max teologien fra Nike giver den mest effektive dæmpning, som gør sneakers skoen utrolig komfortabel og stødafdæmpende, så du kan gå i kondiskoen en hel dag.

Nike Air Max Thea sneakers

Se udvalget af Nike Air Max WMNS Thea her

Nike Air Max WMNS sneakers produceres i farverne lilla, grå, blå og orange med en lav stødabsorberende sål, som giver foden en rigtig god komfort og støtte i hverdagen. Forfoden er lavet af hypefuse mesh, som giver foden mulighed for at ånde i sneakers skoen.

Nike Air Max Thea Sneakers

Skoen er udsolgt blandt mange danske butikker (d.d.), men er på lager på Nike egen hjemmeside. På hjemmesiden kan du udover at købe skoen i de fire forskellige farver selv vælge at designe din Nike Air Max iD i netop den farve, print og snørebånd du ønsker.

Design din egen Nike Air Max fra din computer

Vil du skille dig ud i forhold til veninderne eller andre kvinder, kan du vælge selv at designe din nike sko på deres hjemmeside, og få dem leveret direkte til døren med posten.

Det er nemt og enkelt at designe skoen, og kan gøres ved at følge disse få steps.

  1. Gå til Nike iD side her
  2. Vælg den model du ønsker at designe
  3. Vælg farve, print, snørebånd, sål m.v. i venstre side
  4. Læg dit design i kurven, og gå til bestillingen.

Det er gratis at få tilsendt din egen designede Nike sko hjem til døren (d.d.). Leveringen af skoen sker indenfor 30 dage eller mindre.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.