Tunika til kvinder – Flotte tunika kjoler til sommeren

Tunika er den perfekte erstatning for en kjole, og kan bruge til enhver begivenhed i hverdagen eller fest. Tunika kjolen kan sammensættes med et par leggings eller almindelige jeans, hvor tunikaen kan være i en lang eller kort udgave med eller uden ærmer. Den smarte tunika stammer helt fra romertiden, hvor kvinder og mænd tog et stykke stof over hovedet, og bandt et bælte rundt om livet/taljen. I dag bliver tunikaen sammensat med et par smarte jeans eller shorts som et pift til sommer trenden.

Kaffe Amber Tunic Tunika

Se udvalget af flotte tunika kjoler her

Modemærket kaffe til kvinder har skabt en flot og simpel Tunika, som kan bruges af alle kvinder. Kaffe Amber Tunic er lavet af 100% vuscise, og fåes i både blå, koral, fuschia, og turkis. Med sin sture U-hals og lange skørt passer den perfekt til et par sommer shorts eller som strandkjole. Prisen for denne flotte Kaffe Amber Tunic er på udsalg 99,75 kr. hos smartgirl.

Vero Moda Clara Tunic it

Det populære modeselskab Vero Moda har skabt en tunika til kvinder der ønsker en “business” stil, men samtidig gerne vil gå en kjole på jobbet. Vero Moda Clara Tunic er lavet af 100% viscose, og har i toppen af kjolen fem knapper som kan åbnes eller lukkes. Clara Tunic kan sættes sammen med et par trendy mærke jeans i slimfit. Vero Moda Tunic koster på tilbud 159,80 kr. hos smartgirl.

karen by simonsen picadilly tunic

Se udvalget af flotte tunika kjoler her

Søger du efter en tunika kjole som egner sig til fest eller finere begivenheder, så bør du se nærmere på den flotte Picadilly Tunic fra Karen By Simonsen i sort, som med sin brede syning giver en flot effekt når den bindes ind ved taljen. Picadilly er produceret af 100% polyester og designet af Karen By Simonsen. Prisen for denne flotte kjole er på tilbud 299,75 kr. hos smartgirl.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.