Flotte kjoler til unge – Find inspiration til kjoler her

Sommeren nærmer sig, og vejret begynder at give tilladelse til sommer kjolen skal frem fra skabet, så benene kan komme ud i det dejlige sommervejr. Men som alle andre unge kvinder, er det ikke en sommerkjole medmindre den er helt ny, og garderoben opfrisket med den nyeste mode.

Find flotte kjoler her

Noa Noa sand korte kjolerSamsø Samsø Norelle Tube DressSoaked In Luxurypriskys DressVero Moda - Lona Dress

Som ung er det vigtigt at være med på moden, og du kan derfor finde inspiration til din nyeste sommer kjole, hvor skørtet går ned til lårene.

Noa Noa sommer kjoler til unge kvinder

Noa Noa sand korte kjolerFlot sommer kjole “L’ess Washed Linen” fra Noa Noa i farverne sand, grøn, hvid og mørkegrå. Noa Noa L’ess Washed Linen er med overlap i toppen af kjolen, som giver et elegant overgang fra skørtet. Ærmerne er med rollup ærmer, så de kan sættes fast midt på armen. Skørtet går til lidt over knæerne, så benene virkelig kan komme frem i det danske sommervejr, og hvis det skulle blive en smugle koldt, passer et par leggings perfekt til kjolen. Kjolen fra Noa Noa koster på udsalg knap 900,- kr. og er produceret af 55% bomuld og 45% linen.

Samsøe Samøe Tube Dress bandeaukjole

Samsø Samsø Norelle Tube DressDenne Samøe Samsøe kjole har der været skrevet om før i forbindelse med kjoler til fest, men ikke desto mindre passer denne Samsøe Samsøe bandeaukjole til næsten alle lejligheder, og dermed også som en lækker sommerkjole. Norelle Tube er meget kropsnær med stretch indsyet i stoffet, og er med lyslås lukning i ryggen. Den har ingen stropper i toppen, og det er derfor muligt at blive lækker solbrun uden at få streger efter stropperne. Norelle Tube koster vejledene 990,- kr. men kan købes på udsalg til 495,- kr. hvilket er 50% udsalg.

Soaked Priskys Dress blondekjole

Soaked In Luxurypriskys DressDen flotte sommer blondekjole Priskys fra Soaked kan bruges til en hver lejlighed, og er med sin indvendige skørt og udvendige sjal et perfekt match til den moderne kvinde. Priskys er lavet af 95% polyester og 5% spandex, som gør kjolen kropsnær. Soaked kjolen lukkes i venstre side af kjolen med en skjult lynlås. Prisen for denne flotte kjole er på udsalg til 649,- kr. og fåes i tre forskellige farvevarianter; æggeskal, Night blue og Sweet.

Vero Moda sommer kjoler til kvinder

Vero Moda - Lona DressVero Moda har skabt en sommer kjole, som med sin fremstillig er med indsyet elastan gør kjolen tilpasser sig din figur. Kjolen er med skjult lynlås i venstre side, og foret nederdel. Lona Dress fåes i to farvevarianter; Sort og Sne hvid. Vero Moda kjolen koster på udsalg 279,- kr. Flotte kjoler til unge kvinder – Find inspiration til din nye sommer kjole med 4 udvalgte kjoler fra Vero Moda, Soaked, Samøe Samsøe og Noa Noa.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.