Kjoler til festlige begivenheder – Find flotte festkjoler

Mange kender problemet med at finde den rigtige kjole til festen – en kjole som ikke har været brugt indenfor den seneste stykke tid, så man ikke kommer til festen og ligner den samme som sidst. Det er oftest lettest at købe en ny kjole end det er at finde en gammel frem fra garderoben, som alligevel ikke sammer sammen med de nye fine stiletter og håndtaske.

På nettet er der rigtig mange flotte festkjoler til enhver lejlighed, herunder er et udvalg som kan bruges til sommer 2014

Norelle Tube Dress fra Samsøe Samsøe
Samsøe Samsøe Norelle Tube Dress

Se flere kjoler fra Samsøe her >>

Den flotte festkjole fra Samsøe Samsøe sidder tæt på kroppen med stretch, og lukkes i ryggen med lynlås. Kjolen kan bruges til alle begivenheder med sin elegante og stilfulde sorte look. Norelle Tube Dress er fremstillet af 90% viskose og 10% elastan. Til Norelle vil en fin håndtaske og et par høje stiletter give et fuldendt look.

Festkjole med pailletter

En festkjole med lidt mere glitter, som også vil være perfekt til en sommer 2014 sommerfest vil være med skørt og pailletter for oven. Kjolen lukkes i ryggen ved en skjult lynlås. Kvaliteten er af 95% polyester og 5% elastan.

Elly Sequins Dress fra Jeane Blush
Elly Sequins Dress fra Jeane Blush

Se flere kjoler fra Jeane Blush her >>

Kjole med perler til fest

En mere løs kjole til sommeren er med stropper og perler for oven. Kjolen har justerebare skulderbånd, og en bred underdel, som giver en flot facon. Kvaliteten er 100% polyester og findes i farverne sort og hvid.

Studded Bustier Chiffon Dress fra Club L
Studded Bustier Chiffon Dress fra Club L

Se flere kjoler fra Club L her >>

Festkjoler til mellem 399,- og 900,- kr. til festlige begivenheder i sommeren 2014. Festkjoler fra Samsøe Samsøe, Jeane Blush og Club L i flot design

  • Norelle Tube Dress fra Samsøe Samsøe – TIlbud pris 990,- kr.
  • Elly Sequins Dress fra Jeane Blush – TIlbud pris 399,- kr.
  • Studded Bustier Chiffon Dress fra Club L – TIlbud pris 399,- kr.

Dette var blot et lille udvalg af festkjoler til kvinder – så følg med på bloggen, og hold øje med flere artikler om dette emne.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.