Ilse Jacobsen gummistøvler – Ilse Jacobsen på udsalg til kvinder

De kedelige gummistøvler som hverken var specielt kønde at se på, men praktiske at gå i en regnvejrsdag, er blevet redesignet af designeren Ilse Jacobsen. Gummistøvlerne er blevet en ny mode trend blandt kvinder, som til dagligt, selvom det ikke regner. De nye farvestålende støvler fra Ilse Jacobsen har hver deres farve og præg på hvordan en moderne gummistøvle til kvinder kan se ud.

Ilse Jacobsen Gummistøvler i lang & kort

Se udvalget af gummistøvler fra Ilse Jacobsen her >>

Støvlerne blev for alvår i 2013 en stor trend blandt kvinder, som gik i støvlerne selvom det ikke regnede. Især de lange støvler var de mest populære med snørrebånd eller spænder. Længden gik til midt på skindebenet, og gik rigtig godt sammen med en lårkort nederdel og gamacher – og i nogle tilfølde bare ben.

Ilse Jacobsen gummistøvler i lang og kort udgave

Ilse Jacobsen gummistøvler i lange og kort udgave koster normalt mellem 1100-1200 kr. på udsalg. Billige Ilse Jacobsen gummistøvler til kvinder til billige priser på internettet. Der er ikke den store prisforskel på de to udgaver, udover hvor langt støvlen går op på skindebenene.

Ilse Jacobsen lange støvler

Kendetegnet for Ilse Jacobsens støvler er at de alle er specielle på deres egen måde, og har et påtrykt navn på bagsiden af støvlen.

Ilse Jacobsen Gummistøvle RUB35
RUB35

Se støvlen her >>

En af de mest populære støvler er RUB35, som er en lang støvle på 35 centimeter med grøn hæl. Støvlen er i naturgummi med en hæl på 4 centimeter, og stop på bagsiden. Indvendig er støvlen foret, så den kan bruges om efteråret og vinteren, når sneen og kulden kommer. Prisen for RUB35 er på udsalg 899,75 kr.

Gummistøvle Ilse Jacobsen RUB1
RUB1

Se støvlen her >>

En anden populær udgave af den lange støvle på 38 centimeter er RUB1, som er uden høj hæl. Gummistøvlen er i naturgummi og med snørelukning foran og strop bagpå. Støvlen er ligeledes foret indvendig, så de er varme en kold dag. Prisen for RUB1 er på udsalg 629,75 kr.

Ilse Jacobsen korte støvler til kvinder

Gummistøvle RUB15
RUB15

Se støvlen her >>

En anden model er RUB15 en 3/4 lang støvlen i naturgummi og med snørelukning foran og strop bagpå. Længden på støvlen er 25 centimeter og koster på udsalg 599,75 kr.

Behandling og vedligehold af gummien

Da støvlen er lavet af naturgummi, er det vigtigt at gummien holdes ved lige, og behandles med en ordentlig svamp. Det anbefales at købe vedligeholdelses svampen fra Ilse Jacobsen, så gummistøvlerne holdes flotte og rene i længere tid. Til svampen medfølger en olie, som holder gummien fugtig, så den ikke indtørre og sprækker.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.

Comments are closed.