Sweater til kvinder fra Denim & Supply Ralph Lauren

Denim Supply Ralph Lauren Sweater kvinder
Cable Mockneck Sweater & Rib Turtleneck Sweater black & cream

Se udvalget hos StylePit

En lækker sweater eller striktrøje er uundværlig i det danske efterår og vinter, hvor temperaturen falder på udenfor og indenfor. Vi har derfor valgt at se på tre lækre sweater/striktrøjer fra Denim & Supply Ralph Lauren, som i deres vinter kollektion har to lækre sweater til kvinder, hvoraf den den ene kollektion fåes i både sort og cream farve. Fælles for disse lækre varme striktrøjer er de kan kombineres med skindbukser, og dermed kan bruges til enhver lejlighed til enten hverdag eller fest.

Denim & Supply Ralph Lauren sweater til kvinder

De mest iøjefaldende sweater til kvinder vi falde over var Cable Mockneck og Rib Turtleneck sweater i vinter kollektionen fra Denim & Supply fra Ralph Lauren. Fælles for de to kollektioner af sweater er de begge er lavet af strik i høj kvalitet. Vi har samlede de billigste priser på disse lækre striktrøjer til kvinder hos Nelly, så du kan gå direkte til infomationssiden hvor de også kan købes.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
149,75 DKK149,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
299,00 DKK299,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Priserne vil automatisk blive opdateret løbende, så hvis striktrøjerne skulle komme på tilbud eller udsalg vil det fremgå af en billig pris.

Cable Mockneck sweater fra Denim & Supply Ralph Lauren

Cable Mockneck sweater Ralph Lauren til kvinderDen flotte striktrøje fra Denim & Supply Ralph Lauren er designet med en lækker afrundet hals med høj krave, hvor man virkelig kan putte sig i når det virkelig er koldt indenfor eller udenfor. Cable Mockneck er strikket af 56% bomuld og 44% akryl, hvor materialerne giver striktrøjen et lækkert farveskift af sort og grå. Den lækre afrunde krave i striktrøjen kan rulles op til halsen eller foldes ud, så stilen/looket kan ændres i løbet af dagen. Cable Mockneck sweater er i størrelsen ret lille, og modellen på billedet er 170 cm høj og bruger en størrelse medium. Striktrøjen er med en lille facon strik ved livet, som giver en virkelig lækker kvindlig figur.

Rib Turtleneck sweater Ralph Lauren i sort og cream

Rib turtleneck sweater denim & supply ralph lauren til kvinderDen sidste striktrøje i vores fokuskollektion af Denim Ralph Lauren er Rib Turtleneck sweater, som fåes i to forskellige farver sort og cream. Turtleneck striktrøje til kvinder er som den foregående Cable Mockneck med afrundet hals og høj krave, hvor forskellen på disse to striktrøjer er faconen og tykkelsen. Ribe Turtleneck sweater er fremstillet af 55% bomuld og 45% akryl, som i den sorte model giver en smuk tofarvede udseende, mens cream modellen er nogenlunde ensfarvede. Størrelsen på striktrøjen er som den forgående ret lille, og modellen på billedet er 175 cm høj og bruger størrelse small i striktrøje. På Nelly’s hjemmeside kan du se en catwalk videooptagelse af modellen. Ribe Turtleneck kan bruges med almindelige leggings og skindbukser til hverdags eller festlige begivenheder.

Varm sweater til kvinder fra Denim & Supply Ralph Lauren med en lækker halskrave der varmer godt om vinteren. De flotte Ralph Lauren striktrøjer til kvinder kan kombineres med en slim-fit skjorte fra Ralph Lauren.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.