Vinterjakke med pelskrave til kvinder fra mbyM, Modström

Vinterjakker med pelskrave til kvinder fra Modström, Only og mbyM

Se udvalget hos StylePit

Den danske kolde vinter står sig på, og det ved at være på tide at finde en varm vinterjakke. Det tager tid at finde den rigtig vinterjakke, og det derfor en god ide at være tidlig ude. For hurtig bliver de bedste af jakkerne udsolgt, og derfor kan du ved at begynde tidligt finde den perfekte vinterjakke.

Populære vinterjakker med pelskrave

Vi har på RawMode.dk se på de mest populære vinterjakker med pelskrave til kvinder blandt nettets mange butikker. Og her har vi fundet frem til top tre frakker og jakker med pelshætte, som måske kan inspirere dig. Vi ser på vinterjakke fra de populære mærker vi i forvejen kender Modström, Only, mbym og mange flere.

mbyM Radium vinterjakke

mbyM Radium vinterjakke pelsRadium vinterjakke fra mbyM fåes i tre forskellige farver i sort, mørkeblå og mærkegrå. Radium er vandafvisende og vindtæt, så regn og vind holdes ude og du derved kan holde dig varm i den lækre dun jakke. Jakken er udvendig fremstillet af 80% bomuld og 20% polyester, med indvendig foring af 100% polymid foret med 80% og 20% fjer.

Hætten er med pelskrave, som kan lynes af jakken, hvis det ønskes. Lukningen er med lynlås og knapper – jakken kan derudover tilpasses ved hætten og bunden med snortrækket. I siden af mbyM Radium er to lommer med lynlås til genstande og hænder, og i ærmerne er ribkant så kulden ikke trænger ind.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
149,75 DKK149,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
299,00 DKK299,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Modström Gone Fake Fur dunfrakke til kvinder

Modström med pelskrave vinterjakkeEr du mere til en talje figur har Modström et rigtig godt bud på en lækker pelsjakke med Gone Fake Fur, som fåes i fire forskellige farver rød, sort, grøn og grå. Gone Fake Fur er med fire lun bare lynlås lommer ved brystet og hofterne. Dunjakken med pelskrave fra Modström er fremstilles af 45% bomuld og 55% polyester, med foring indvendig af 100% polyester foret med 90% dun og 10% fjer.

Pels hætten kan lynes af dunjakken. Jakken lukkes med lynlås og knapper, og kan tilpasses rundt om livet med snortrækket, så der kommer mere figur i jakken. Ærmerne er ligeledes med ribkant, så kulden ikke trænger ind under jakken.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
149,75 DKK149,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
299,00 DKK299,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Only Lucca kort vinterjakke

Only Lucca vinterjakke kort med pelskraveDe to tidligere jakker fra mbyM og Modström har været med længde, og den sidste jakke har vi derfor valgt i en kort model. Den korte vinterjakke Only Lucca går til overkanten af låret. Lucca kan snørres ind i taljen for at skabe mere figur i jakken ved hjælp af snortrækket.

Vinterjakken er fremstillet af 92% polyester og 8% nylon, som gør den utrolig blød udenpå, og indvendig er den af 100% polyester med kraftig foring. Lucca har på Amazone fået rigtig mange gode anmeldelser af tyske kvinder.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
149,75 DKK149,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
299,00 DKK299,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Find inspiration til vinterjakker med pelskrave til kvinder her. Vinterjakke med pels hætte fra Modström, Only og mbyM i flot design og lækker varm dun.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.