Triwa ure til mænd og kvinder i skandinavisk design

Triwa ure til mænd og kvinder

Se kollektionen af ure her

Triwa producere ure og solbriller i skandinavisk design til fornuftige priser til kvinder og mænd. Den moderne og farverige kollektionen af ure og solbriller fra Triwa startede i 2007 i Stokholm, hvor målet var at ændre ur-indrustrien med nye unikke, farverige og moderne armbåndsure til mænd og kvinder.

Af målet kom navnet Triwa, som er en forkortelse for “Transforming the Industry of Watches” som de fire unge svenske venner fandt på.

Triwa ure i læder eller stål til alle lejligheder

Selvom prisen på de flotte ure til mænd og kvinder fra Triwa er i det fornuftige niveau, kan du være 100% sikker på kvaliteten og designet er i top. For designerne og grundlæggerne bag Triwa designer ikke ure, som de ikke selv ønsker at gå med til daglig – og sammen med uret får du 2 års officiel service og garanti.

Kollektionen af ure til mænd og kvinder er vokset med tiden, og består i dag af 9 forskellige kollektioner med forskellige kombinationer af armbånd i læder, kanvas, gummi og stål.

Vi har på Rawmode.dk valgt at fokusere på de to mest populære kollektioner af ure til mænd og kvinder så du måske kan finde inspiration til dit valg af armbåndsur. Nogle af urene i kollektionen kan dog bæres af både mænd og kvinder, vi har dog fokuseret på et ur til mænd og kvinder.

Triwa Nevil ure til mænd

Triwa Nevil ure til mændDet flotte Nevil ur henvender sig til måde mænd og kvinder, men vi har valgt at fokusere på ure til mænd. Nevil er et elegant ur som fåes med forskellige urskiver og armbåndremme. Urskiven fåes i sølvfarvede til rødguld med armbåndrem i læder til stål.

Det der kendetegner Nevil fra Triwa er kronograf skiverne på højre og venstre siden af urviserne, hvor tidsintervallet startes og stoppes på de to knapper ved siden af kronen. På internationalt sprog er kronografen også kaldt Chronograph.

Glasset på Nevil er af mineralglas, som er slidstærkt mod ridser og stød, så uret er robust overfor hverdagens brug. Triwa Nevil kan med sit elegante udseende bruges til en hver lejlighed fra hverdag til festlige begivenheder. Der fremgår ingen timetal på den inderste urskive, men minutterne er dog angivet i den ydereste urskive. Nevil er testet til en vanddybde på 5 bar, hvilket svarer til 50 meter og du behøves derfor ikke være nervøs for at være tæt på vand.  Er du intresseret i et herreur uden batteri, kan du med fordel se på Michael Kors Jetmaster Automatic.

Triwa Skala ure til kvinder – fåes i roseguld

Triwa Stela ure til kvinderSkala er et flot ur til kvinder med en elegant urskive i farver fra sølv til roseguld med timevisning fra 3-6-9 og med det klassiske Triwa symbol som den 12 time. Kendetegnet ved Skala er den fire skruer i den yderske skive af urskive, som giver en flot detalje til traditionelle kvinde ure.

Skala er som det tidligere omtalte ur med mineralglas, som er slidstærk overfor ridser og stød, samt en rustfri stållænke som ligeledes er hårdfør overfor hverdagsbrug.

Urværket i Skala er med kvarts, som over tiden regulere uret mod de svingninger der måtte være når armen bevæges, og du kan derfor vide dig sikker på dette ur til kvinder er yderst præcis.

Skala kan bruges til en hver lejlighed, og du kan nemt aflæse klokken på den selvlysende urskive.

Triwa Rasmus Storm Special Edition 2014 til kvinder

Triwa Sort of Black Rasmus Storm Special Edition 2014 til kvinderVi lovede en gennemgang af de to mest populære kollektioner af ure til mænd og kvinder, men der sneg sig et Special Edition 2014 ur til kvinder ind i slutning af vores artikel om Triwa. I samarbejde med den danske designer Rasmus Storm har Triwa lanceret et Special Edition ur til kvinder i sort guld leveret i en særlig gaveæske med en ekstra urrem i lækker læder.

Triwa Sort of Black den perfekte julegave til hende

Vi valgte at tage dette Special Edition ur med fordi det er den perfekte julegave til kæresten eller kvinden i dit liv, som fortjener et virkelig lækkert ur. Sort of Black er med datovisning på urskiven og kronograf til tidstagning, Sort of Black er testet til 10 bars vandtryk, som svarer til 100 meter. Glasset til urskiven er i mineralglas, som er slidstør overfor ridser og stød.

I gaveæsken medfølger et ekstra armrim, så du kan skifte i mellem hverdag og festlige lejligheder.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.