Ralph Lauren halstørklæde til mænd i to farver

Polo Ralph Lauren halstørklæde til mænd

Se kollektionen af halstørklæder her

På de kolde vinterdage gælder det om at pakke sig godt ind i en varm vinterjakke, handsker og halstørkæde. Rigtig mange bruger dog ikke et halstørklæde, men istedet for halskraven på deres vinterjakke. Du får desværre ikke det samme ud af halskraven, som du gør ved et halstørklæde der udover at holde dig varm kan bruges til at give et ekstra farvespil til din jakke.

Lækkert Ralph Lauren halstørklæde til mænd

Halstørklæde med lille Polo logoSøger du et varmt halstørklæde på nettet under mest solgte, så finder du et lækkert to-farvede halstørklæde fra Ralph Lauren med uld frønser i enderne. Ralph Lauren halstørklædet findes i to forskellige typer, hvor den ene er med lille logo og den anden med stort Ralph Lauren polospiller logo.

Halstørklædet til mænd fra Ralph Lauren med det lille logo fåes i fire forskellige farver i grå, sort, blå og brun. Ens for dem alle er de på den ene side har de tidligere nævnte farver, og på den anden side farverne i en lysere udgave.

Se Ralph Lauren halstørklæder her

Halstørklædet er fremstillet af 80% uld og 20% nylon, og måler i længden 167 cm og 25,5 cm i bredden, så du får massere af tørklæde at vikle rundt om halsen samt hænge ned over brystet.

Halstørlæde med stort Polo Ralph Lauren logo

Stort logo Polo Ralph Lauren halstørklædeVil du have et anderledes halstørklæde end andre mænd, så er Polo Ralph Lauren halstørklæde med det store logo at anbefale. Til forskel fra det tidligere omtalte, hvor logoet er broderet, så er logoet i dette halstørklæde en del af tørklædet.

Det lækre herre halstørklæde fåes i fem forskellige farver, som ligesom det tidligere omtalte halstørklæde er to-farvede, men fåes i forskellig farver som grå, sort, beige, grøn og rød.

Halstørklædet måler 168 cm i længden og 27 cm i bredden, og af samme kvalitet som halstørklædet med lille logo. Forskellen er dog størrelsen på logoet samt størrelsen på længde og bredden.

Se Ralph Lauren halstørklæder her

Du kan med et halstørklæde, Ralph Lauren skjorte, cardigan og en dejlig vinterjakke lave et lækkert look, når du går en tur igennem byen, eller skoven med kæresten – samtidig med du holder dig varm.

Halstørklæde fra Polo Ralph Lauren med to-farvede sider i uld. Ralph Lauren halstørklæde i lækker uld fåes med stort eller lille logo til mænd og kvinder. Ønsker du at se forskellige kombinationer med de omtalte halstørklæder, kan du med fordel besøge Ralph Lauren’s hjemmeside

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.