Dr. Denim jeans til kvinder og mænd – Dr. Denim modetøj

Dr. Denim har siden starten i 2004 formået at holde sin enorme popularitet indenfor modetøj. Udover at fremstille jeans i denim materiale, laver Dr. Denim også t-shirts, skjorter, kjoler, toppe, nederdele, jakker og meget mere til kvinder – og modetøj til mænd.

Dr. Denim jeans til kvinder og mænd - Dr. Denim modetøj

Se kollektionen af Dr. Denim her

Denim er blevet utrolig populær grundet sit slidstærke materiale og tidsløse design, hvilket gør bukserne kan bruges til alle typer lige fra sygeplejersken, direktøren, flaskedrengen til studerende som elsker at feste. Dr. Denim er kendte for deres skandinaviske design indenfor bukser, shorts og toppe til kvinder – og mænd. Dr. Denim den mest solgte serie er slim-flt jeans bukser og toppe.

Dr. Denim Jeans til kvinder og mænd

Populariteten indenfor Dr. Denim Jeans er ikke blot hos de unge, men mænd og kvinder i alle aldre. Dette skyldes ikke blot at designet et tidsløst og kvaliteten er i top, men at prisen er fornuftig. Hvis du ønsker et par nye denim bukser er prisen omkring 400,- til 600,- for et par lækre jeans, som holder året ud alt efter brug.

Denim er et utrolig slidstærkt materiale (Wiki).

Billig Dr. Denim Jeans til kvinder

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
799,75 DKK799,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
900,00 DKK900,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Historien om Dr. Denim

Inspirationen til det svenske familieejet Dr. Denim, kom fra bedstefædrene, hvor den ene bedstefar i mange år arbejde som fisker, og den anden som iværksætter indenfor mode og beklædning. Disse verdner er i dag blevet til Dr. Denim, hvor kvaliteten og håndværket kommer fra fiskebranchen, og idéerne fra mode og beklædningen. I 2004 blev brandet opfundet med en tro på at de skulle “skabe utraditionelle idéer, samt at tage en beslutning og følge den til trods for andre siger den er forkert”.

Der bliver ikke sendt et produkt i handlen medmindre den rigtige følelse og hjerte slag er der. Hvis ikke Dr. Denim selv føler for at produktet er godt, hvorfor skulle andre så gøre det.

Derfor kan du føle dig 100% sikker på at alt er gennemtænkt og kvaliteten er i top, for føler Denim familien ikke noget for produktet bliver det aldrig sat i produktion. Denim kan sammensættes med en lækker slim-fit skjorte fra Polo Ralph Lauren

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.