Polo Ralph Lauren Nylon Duffle & Messenger Taske Nyhed

Polo Ralph Lauren er utrolig populær blandt mænd og kvinder i alle aldre, og især deres skjorter i custom og slim-fit er en varm varer. Polo Ralph Laurens kollektioner tager udgangspunkt i den såkaldte preppy livsstil, inspireret fra den eksklusive og personlige stil fra den amerikanske overklasse.

Polo Ralph Lauren Skuldertaske Messenger Duffle Bag

Læs mere og se udvalget af Polo Ralph Lauren tasker her

Ralph Lauren er kendt for sine lækre skjorter, t-shirts, jakker, bukser og tasker m.v., men det hele startede i 1967 med slips til mænd i New York. Sidenhen er Ralph Lauren gået fra at lave herreslips til at være verdenskendt for sit design og moderne touch.

Hvert år bliver modebranchen taget med storm, når den nye kollektion fra Polo Ralph Lauren bliver fremvist, og dette er ikke et tilfælde. Kollektionen er klassisk, men Ralph Lauren forstår at blande det klassiske med tidens farver, print og tekstiler, hvilket rammer målgruppen af de kvalitetsbeviste mænd og kvinder.

Den nye kollektion af jakker, tasker, shorts og sneakers fra Ralph Lauren er utrolig spændende, og især de nye tasker til mænd er værd at kigge efter. Kollektionen af tasker indeholder alt fra en klassisk skuldertaske, computertaske til en weekendtaske i ens farver og stil.

Polo Ralph Lauren Nylon Large Duffle Weekendtaske

Polo Ralph Lauren Duffle WeekendtaskeWeekendtasken til mænd fra Polo Ralph Lauren er fremstillet af Nylon med lækre detaljer i læderskind, som giver weekendtasken et anderledes og kvalitetsbevist udseende. Tasken er forstærket i enderne med læder, som gør den kan klarer lidt den hårde transport under forlænget weekender, ferie mv. som tasker ofte får når de sættes bag bilen, ned på gulvet eller op på taskehylden i flyet, toget eller bussen.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
799,75 DKK799,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
900,00 DKK900,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Læder detaljen/forstærkningen er gennemgående for tasken, og lynlåsen er ligeledes forstærket med en brun læder. Ligeledes er taskens dobbelt håndtag i læder, som er sat fast i rustikke spænder. Den lange strop er dog lavet af nylon, men med skulder pude i læder. Skulderstroppen er justerbar og aftagelig. I enderne er læderstropper, som kan spændes sammen med taskens bund, så den bugger i enderne.

På siden af Polo Ralph Lauren Nylon Large Duffle taske er en stor læderlap med Ralph Lauren logoet. Duffle tasken fåes i to forskellige farver; Marine blå (navy) og Oliven grøn (olive).

Nylon Computer Skuldertaske

Kollektionen af Nylon tasker fra Polo Ralph Lauren er udover weekendtasken også en computertaske med samme detaljer i læder i farverne Marine blå (navy) og Oliven grøn (olive). I computertasken er en lomme en knaplukning til din computer eller MacBook, samt et stort rum til bøger eller notat mapper.

Computertasken er ligesom weekendtasken med justerbar skulderstop i Nylon. Dog er der ingen skulderpude i læder med. Udover det lommen til din computer eller MacBook er der små lommer til lommeregner, smartphone eller andre småting. Computertasken kan åbnes helt i den ene side, og er med indvendige stopstropper, så ting i bunden ikke falder ud af siden.

Polo Ralph Lauren Messenger Taske (Nylon Fishing)

Polo Ralph Lauren messenger skuldertaskeNylon Fishing Messenger tasken er den perfekte hverdags skuldertaske til skole, arbejde mv., med store rum til alt fra computer, skolebøger til småting. Polo Ralph Lauren messenger skuldertasken er med to for lommer med plads til alt fra mobiltelefon, madkasse, smartphone og computer opladere til blyanter. Lommerne er let tilgængelige, hvor læder stopperne blot knappes af flappen.

Indvendig i Fishing Messenger tasken er en lille lynlås lomme, hvori du kan opbevarer vigtige ting. På floplukningen til tasken er et stort læder mærkat med Polo Ralph Lauren logoet påtrykt.

Skuldertasker fra Polo Ralph Lauren i Duffle, Messenger eller Computer model med lækre detaljer i læder. Polo Ralph Lauren skoletaske, weekendtaske eller arbejdetaske.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
799,00 DKK799,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.