Sandqvist backpack & skuldertaske til skolestart 2014

Sandqvist Stig Backpack Rygsæk

Se udvalget af Sandqvist tasker her

Svenske Sandqvist har lavet et alternativ til Fjällrävens Rucksack. Sandqvist backpack Stig rygsækken ligner en almindelig klassisk rygsæk, men til forskel snøres den i toppen under klappen, så du ikke skal bøvle med en lynlås. Sandqvist Stig kan bruges i hverdagen til skolebrug, i byen eller som rygsæk på en skovtur.

Skuldertasken Arne kan både indeholde 17″ laptop og skolebøger, så du kan medbringe alle bøgerne til skoledagen.

En fed Sandqvist backpack rygsæk til skolen eller byen

Rygsækken er rummelig, og kan indeholde både skolebøger og 13″ bærbar, og samtidig er der en lille indre lynlåslomme med plads til pung, nøgler eller smartphone. Sandqvist Backpack er lavet af canvas med vegetabilsk garvede læder, som efter længere tids brug giver backpack rygsækken sin hen egen form og udseende.

Backpack Sandqvist StigBackpack rygsækken fåes i flere forskellige farver, og udforminger. Den mest traditionelle backpack er stig, som fremstilles i sort, brun, blå og kombinationen af brun og blå.

Rygsækken lukkes ved hjælp af snøren i toppen, som strammes til indtil åbningen lukkes. Derefter vippes klappen ned over rygsækken, således der ikke kan komme regn ned i backpack’en.

Klappen fastgøres ved at to læder stropper føres igennem tilhørerende slisker, så de holdes tæt ind til tasken. Stropperne kan derefter føres retur, så de laver en lykke i bunden. Dermed låses stropperne fast, så risikoen for at klappen åbnes af et vindpust minimeres.

Kort fortalt passer Sandqvist Backpack Stig perfekt til at dit hverdags harbengut, og er virkelig en smart taske at gå med i hverdagen. Kvaliteten på backpack tasken er i top, og steder hvor tasken påtrykkes stor slid er der påsyet læder, som holder til sliddet og samtidig gør tasken speciel på sin egen måde.

Se Stig backpack her

Sandqvist Arne skuldertaske til skole computeren

Sandqvist Arne SkuldertaskeEr du ikke så meget til backpack, så er skuldertasken Arne noget for dig. Sandqvist skuldertasken har plads til en 17″ bærbar, skolebøger og med to lommer udenpå til smartphone, mus, pung m.v. – Arne er i canvas med læder i taskehåndtaget.

Arne er den nyeste kollektion fra Sandqvist, og vil gøre skolestarten på gymnasiet meget lettere, når du kan medbringe alle dine skolebøger, computer m.v. til en hel skoledag.

Arne & Stig taskerne fra Sandqvist laves i både til kvinder og mænd, og passer perfekt til skolestart på gymnasiet. Sandqvist backpack og skuldertaske har plads til både skolebøger og laptop.

Se Arne skuldertaske her

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.