Ilse Jacobsen regnjakker og softshell – Find tilbud her

De tidliger beskrevet gummistøvler fra Ilse Jacobsen er populær blandt mange kvinder, og bliver brugt som en skæv tvist på hverdagsmoden. De flotte farver i naturgummien på gummistøvlerne skal selvfølgelig matches af en ordentlig regnjakke eller softshell. Ilse Jacobsen har designet regnjakker og softshell i unikke farver og i høj kvalitet til kvinder. Softshell og regnjakkerne matcher perfekt til Ilse Jacobsens gummistøvler.

Ilse Jacobsen Softshell Regnjakke

Se de flotte Ilse Jacobsen regnjakkerne her

Kombinationen af de praktiske regnjakker, softshell og gummistøvler giver et virkelig flot og feminint udseende blandt kvinder.

Ilse Jacobsen startede som en lille butik med sko i Københavns området, og blev senere hen til sig eget tøjmærke, som hurtigt blev populært for sin kvalitet og stilrene design til kvinder.

Lang Ilse Jacobsen regnfrakke i sort på tilbud

Rain07B fra Ilse Jacobsen i Sort med softshell
Rain07B

Det kan være svært at vælge den rigtige farve indenfor Ilse Jacobsens regnfrakker, og derfor kan en sort regnfrakke med røde og gule detaljer være et rigtig godt valg. Sort passer til enhver lejlighed, og kan sammensættes med alle salgs tøj genstande. Regnfrakken er med elastik snøre i hætten og vandtæt lynlås. Ligeledes er sidelommerne med vandtæt lynlås, samt lynlåsen på venstre ærme.

Regnfrakken er foret i softchell, som gør den varm, blod og ikke mindst åndbar for kroppen. Længden er 86 cm, og fremstillet i 100% polyester.

Den lange regnfrakke koster på tilbud 1.399,75 kr. og holder i rigtig mange år, da kvaliteten er i top.

Se regnfrakken her

Rød regnjakke fra Ilse Jacobsen

Rain07F Regnjakke Ilse Jacobsen
Rain07F

En mere klassisk elegant regnjakke fra Ilse Jacobsen er den lange model i rød og sort. Denne regnjakke er ligeledes med elastik snøre i hætten, og vandtætte lynlåse. Den klassiske romantiske farve i rød, gør regnjakken utrolig populær blandt mange kvinder, ønsker en kvalitets jakke, som holder dem tørre og varme mod regn og blæst. Softshell jakken er med sidelommer og en enkelt ærmelomme.

Den røde regn jakke er vandafvisende, og med indvendig softshell også utrolig lækker at gå rundt i.

Den røde model koster på udsalg 1.299,75 kr., og kan bruges efterår, vinter og forår som almindelig hverdags jakkke.

Se regnjakken her

Kort softshell på tilbud

Ilse Jacobsen RAIN05 Softshell
RAIN05

Er du ikke så meget til regn- og lange jakker er udvalget af korte softshell måske falde i din smag. Softshell jakken fra Ilse Jacobsen henvender sig til både aktive og moderne kvinder, som ønsker en jakke som holder dem varme og samtidig er utrolig behagelige at gå rundt i.

Prisen er noget billigere ved at vælge en kort softshell istedet for en lang regnfrakke. Jakken går til overkanten af låret, og er med sin bløde polyester utrolig let at have på, og foret beskytter dig mod den kolde blæst.

Den vejledende pris for Softshell jakken er 1.199,75 kr. men kan købes på tilbud netop nu til 549,75 kr.

Se softshell jakken her

Regnjakke eller softshell til kvinder?

Softshell er kendt bland rigtig mange til at være en jakke som beskytter med en kraftig og hold vind, men softshell jakken kan faktisk også beskytte mod regn og vand. Dog er mængden og regnens finhed stor betydning for hvor våd man bliver i en softshell kontra en regnjakke, hvor regnjakken tåler mere end en almindelig softshell jakke.

Dog er kvaliteten af jakkerne fra Ilse Jacobsen i så høj kvalitet, at materialerne tåler et rigtig dårligt dansk sommer og vintervejr. Dermed er regnjakkerne vandtætte, så du holdes tør indenunder jakken, men samtidig giver jakken mulighed for at du kan ånde igennem den. Det dårlige vejr kan tørre dine læber ind, og en ordentlig læbepomade kan derfor anbefales fra selskabet EOS. EOS læbepomaden fåes i forskellige varianter og smage, og passer perfekt ned i lommen på regnfrakken.

Er du i tvivl om din størrelse kan du finde en størrelses guide her

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.