Hay puder til boligen – Hay pude i dansk design

Hay puder til boligen

Se udvalget af Hay puder her

Danske Hay er på kort tid blevet utrolig populært i boligindretningen. Især Hay puder har indtaget sofaen med sin farvede knap i midten af puden, som skaber et elegant og anderledes udtryk i sofaen.

Produkterne fra Hay er kendt for deres høje kvalitet, og smag for at sammensætte f.eks. puder i flere forskellige farver med en farvede knap.

Find Hay puder billigt på internettet

Kvalitet og design hænger oftest sammen med en dyr pris, men levetiden og glæden over købet varer meget længere. Efterspørgslen på de smarte puder fra Hay har gjort at butikkerne er fyldt med puder i flere forskellige stof og knap farver, men oftest kan det være dyrt at købe puden i butikken, da mange butikker på internettet har tilbud på hay puder.

Hay Dot Cushion Seelcut Trio

Se udvalget af Hay puder her

Hay Dot Cushion Trio Steelcut – Dobbelt pude med to knapper

Hay Trio Cushion Dot er en dobbelt pude med to knapper – Trio er også kaldt den aflange pude. Cushion materialet er utrolig lækkert og behageligt, som gør puderne til en ren fornøjelse at slængre sig i sofaen med. Hay puden består af 90% uld og 10% nylon med en lille fast knap i en stærk farvekontrast – puden er fyldt med 100% polyester, som giver en dejlig støtte til ryggen når man sidder med den.

Divina Melange coral pude med en knap

Divina Melange er en ældre model i Hay serien, hvor puden er betrukket af 100% uld og fyldt med 100% polyester. Forskellen på den ældre model og de nye er mængden af uld, hvor de nye “kun” har 90% uld.

Vedligehold af dine Hay puder

Som mange andre puder, bliver Hay Cushion også blød med tiden, og kan hurtigt miste sin facon i ulden. Heldigvis er der håb for vedligehold af puden, så den bliver fast og frisk, som var den ny igen. En kold vinterdag når der er frostvejr udenfor, sætter du puderne udenfor, så vil ulden og polyesteren trække sig sammen igen, så dine hay puder bliver faste igen.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.