Bumper støvler til kvinder på tilbud – Find Bumper udsalg her

Det italienske modeselskab Bumper har skabt en vinterstøvle til kvinder, som udfordrer former, materialer og farver med modebranchens nyeste trends. Bumper støvlen er i højeste kvalitet i et eksklusivt og unikt design til kvinder. Vinterstøvlen fra Bumper kan købes på udsalg eller tilbud til ca. 20-30% billigere end den vejlede pris i butikkerne.

Bumper Boots Støvler til kvinder på udsalg og tilbud

Se udsalg af Bumper støvler her >>

Vinterstøvlen blev hurtigt populær blandt kvinder, som faldt pladask for det lækre Bumper design fra Italien. Kærligheden til støvlen blev hurtig større, da den danske vinterkunde kom over landet, og støvlerne rigtig blev taget i brug. Varm og konfortabel med et elegant og eksklutivt boots udseende var gåturen i den høje sne intet problem.

Boots støvlerne fåes i mange forskellige designs og materialer – Pony som Bumper kalder nogle af deres boots støvler er faktisk koskin, som er behandlet til de forskellige designs i leopard eller zebra print giver støvlerne et unikt genkendelse. Bumper Boots fremstilles også i neutral til den mere stille kvinde.

Bumper boots støvler på tilbud i lange eller korte

Den dyre støvle er foretrukne hos rigtig mange kvinder, og kvaliteten gør at støvlen holder til både slud, sne og regnvejr. Skindet og sålen i Pony serien giver foden et rigtig godt fæste på jorden, så de føles mere sikre at gå i. Boots sålen er stødabosberende, så en de lange gåture ikke belaster foden.

Bumper BUM08 Pony Chocolate
Pony Chocolate 3/4

Se støvlen her >>

En af de mest populære støvler er Bumper Pony Chocolate, som er en 3/4 støvle der går op til skindebenet. Den stødaborberende sål gør støvlen utrolig behagelig at gå i, og holder fødderne dejlig varme en kold vinter dag. På fronten af støvlen er designer mærket sat fast. Kvinde støvlen er med lynlås på indersiden, så foden inden besvær kan få booten på. Kvaliteten af Pony Chocolate er utrolig høj, hvilket gør holder i rigtig mange år. Normalprisen for Chocolate er 1999,- kr. med på udsalg fåes den til 1599,20 kr. hos eshoes.dk.

Bumper Boot Pony Dalmatin Long 07
Pony Dalmatin Long 07

Se støvlen her >>

En mere farvestrålende boot er Dalmatin, som er en lang dame støvle med print, som velefner sig til det skandinaviske vintervejr. Den stødabsoberende sål gør støvlen behagelig at gå i mens fødderne og skindebenene holdes varme. Normalprisen for Dalmatin er 2199,- kr. med på tilbud fåes den til 1759,20 kr. hos eshoes.dk.

Støvlen findes udover de ovenstående i flere modeller, designs og farver med korte, mellemlange eller langsskaftede, så de varmer helt op omkring skindebenene. Til støvlerne vil et par skindbukser give et trendy look.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.