Armani Code ETD parfume – Parfume til ham

Den populære Armani Code ETD er den perfekte parfume til mænd, og er kendt for sin friske og maskuline duft. Code parfumen er med sin fremtrædende duft en parfume som træder i karakter med det samme den påføres. Det italienske modehus Giorgio Armani skabte i 2004 parfumen Code, og har siden vundet mange priser for dens karistiske duft blanding af citron, oliven blomst, bergamot, stjerne anis og skov.

Armani Code ETD Herre parfume

Se alle Armani Code ETD parfume her

Armani Code ETD vandt i 2006 prisen for årets bedste mandlige duft i FiFi Awards, og har ligeledes vundet mange kvinde hjerter med dens romantiske og sensuelle duft.

Armani Code ETD parfume til ham

Parfumen er den perfekte gave til kæresten/ham, og fåes i fire forskellige størrelser 30ml, 50ml, 75ml og 125ml. Den mindste på 30ml koster på tilbud ca. 350.- kroner og den store på 125ml koster ligeledes på tilbud ca. 650,- kroner.

Parfumen holder utrolig længe da duften er meget fremtrædende, og et enkelt pust under armen er nok til en hel dag. Det bedste tidpunkt at påføre sig Code er efter et bad, og direkte på huden.

Code kan benyttes til hverdagsbrug, og udvikler sig individuelt fra mand til mand, hvilket gør at personer der bærer parfumen ikke dufter ens.

Armani Code udvikler sig

Eau de Toilette (EDT) består af en mellem koncentration af olier, som er parfumerede. Den lave koncentration af olier, giver med sit vandindhold en bedre aromatisk duft, som gør parfumen mere let i duften og mulighed for at udvikle sig med tiden.

Denne artikel indeholder affiliate link.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.