Aquapower ansigtscrem til mænd fra Biotherm

Ansigtscremen Aquapower fra Biotherm til mænd er en ansigtsgel, som trænger let ind i huden, og gør den frisk og blød dagen lang. De mange mineraler, aminosyrer og vitaminer er med til at fugte, styrker og stimulere huden, så huden ser friskere ud. Biotherm er kendt blandt mange mænd og kvinder, som en maskulin ansigtscreme til anvendelse efter babering på irriterede hud. Ansigtscremen dufter frisk, og giver samtidig en beroligende effekt til ansigtet.

Aquapower Biotherm til mænd

Se Biotherm Aquapower her

Aquapower til mænd fugter huden efter babering

Aquapower anvendes på ren og nybarberet hud, hvor en smile gel trykkes ud på håndfladen, og efterfølgende masséres ind i huden. Et godt trick er at afslutte på halsen, så kæresten dufter den friske duft fra Aquapower. Cremen påføres morgen og aften, for at give et resultat af en fugtmættet og frisk hud.

Ansigtscremen er den perfekte gave til kæresten/ham, og kan oftest købes enkeltvis på tilbud til ca. 280,- kr. Op til højtider som jul er de på tilbud i gaveæsker, hvor der i gaveæsken er vedlagt andre produkter fra Biotherm.

Navnet Biotherm stammer fra da virksomheden blev grundlagt af en fransk biolog, som opdagede indholdet af Thermal Plankton i mineralvandet i de sydligere Pyrenæer. Navnet er en sammensætning af Biologien samt Thermal Plankton, som stadig den dag i dag anvendes i virksomhedens produkter. Virksomheden producere creme til både mænd og kvinder.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.