Modström vinterjakke dunjakke til kvinder – Kvinde vinterjakke

Vinteren er årstiden, hvor det bliver koldere og mere trist udenfor, og det kræver den rigtige påklædning for at bevæge sig udenfor uden at fryse. Dunjakker er kendt for at kunne holde en hver person varm på en kold vinterdag, og har udviklet sig siden Canada Goose blev et anerkendt modemærke i Danmark.

Vinterjakke Modeström til kvinder

Se alle Modström vinterjakker her

Prisen for tidligerenævnt dunjakke er i den dyre ende, og det kræver mange måneders opsparing at få råd til sådan en jakke. Derfor vil vi i denne artikel se på alternativer, og har derfor set på modemærket Modström til kvinder.

Gone dunjakke i sort fra Modström

Dunjakke fra Modström til kvinder er en dunjakke som holder varmen en kold vinterdag med dunfyldet. Jakken er med pels på kraven, og elastisk talje der skaber elegante og lækre kurver for den påklædte kvinde. I forhold til de dyre vinterjakker koster en dunjakke fra Modström ca. 1500,- kroner på tilbud, og fåes i fem forskellige farver fra sort, blå, sand, army og neon koral.

Gone Vinterjakke Modestrom til kvinder

Se vinterjakke her

Gone dunjakken er en klassiker indenfor vinterjakker til kvinder, og har med sine mange lynlåse mange muligheder for opbevaring af læbepomade, vanter og smartphone i enten brystlynlåsen eller hoftelommerne.

Vinterjakken er en god investering, da den holder i mange år, og kan fint anvendes indtil opsparingen har vokset sig større. Jakken er af kanon kvalitet, fremstillet af polyester, bomuld og dun. Hvis jakken skulle blive beskidt kan den vaskes ved 30 grader program med centrifugering. Se også Ilse Jacobsen regnjakker på tilbud

Denne artikel indeholder affiliate link.

RawMode

Velkommen til RawMode.dk Her vil du kunne finde inspiration til den nyeste mode og hverdags tøj til mænd og kvinder i alle aldre. Der vil blive henvist til de forskellige webshops, hvor produkterne i artiklerne kan købes billigt. Du er velkommen til at lægge en kommentar til de forskellige artikler.